USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинські депутати позбавлять Катерину Ващук звання «почесної»?

4 Лютого 2014 21:00
Звернення до колег-депутатів з Волинської обласної ради з проханням позбавити народного депутата України, члена фракції Партії регіонів Катерину Ващук звання "Почесний громадянин Волині" підготували депутати Нововолинської міської ради.

Щоправда, під час сесії 4 лютого за нього не голосували, а пристали на пропозицію міського голови Віктора Сапожнікова, перенести це питання на наступну сесію, спочатку доопрацювавши його.

Нагадаємо, Катерина Ващук отримала статус 3 вересня 2013 року. І з того часу не припиняються спроби опозиційних сил позбавити її цього титулу.

Обранцям нововолинської громади не вгодила «почесна волинянка» тим, що проголосувала за законопроект Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики», й тим, що 4 квітня 2013 року брала участь у виїзному засіданні парламенту на вулиці Банковій. Окрім того, депутатам не подобається, що депутат засуджує громадську акцію «Євромайдан», виступає проти створення «Народних рад», а боротьбу українського народу за свої права називає словами «махновщина» і «гайдамаччина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
а Показати IP 4 Лютого 2014 21:28
ще краще заборонити в'їзд на територію Волині.
маха Показати IP 4 Лютого 2014 21:32
колгоспниця продажна !!!!
захистіть Показати IP 4 Лютого 2014 22:07
членкиню кормящої партії "лучсрани", та "джулії"..чого не чути?гдє кононовичі?бюста труть чи труться в бьюст з вусами?
Коля Показати IP 5 Лютого 2014 09:09
А при чому Ващук до Нововолинська? Для чого було присвоювати це звання бувшій жительці Горохівського району?
Вася Показати IP 5 Лютого 2014 09:53
Коля, читай уважно: "Звернення до колег-депутатів з Волинської обласної ради з проханням..." Депутати місьради Нововолинська звернулись до депутатів Волинської обласної ради!
Гость Показати IP 5 Лютого 2014 10:13
Цю продажну горохівську комуністичну підстилку, ворюгу давно пора поперти зі всіх титулів.Ну,що ви хочете доброго у нашій країні,коли при владі всі комуняки комуністичного режиму.При всіх режимах нечисть при владі при великих кормящих коритах. Говорили,,як ще вона в Горохівську району працювала головою колгоспу і тоді застрелили людину на полюванні комунстичні мужі. Все закрили ,нікого не посадили
Правда Показати IP 5 Лютого 2014 10:16
Дуже потворна і непрємна жінка. Її друзі-ригиони Єрємєєв Івахов і Мартинев аналогічні перепроданці .
гостю Показати IP 5 Лютого 2014 14:13
Які "комуністичні мужі"? Якщо не знаєш про що говориш, то краще промовчи. Була звичайна браконьєрка з участю викладачів політехніки і відставних чекістів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus