USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Новий тимчасовий керівник СБУ – випускник Луцького педінституту

18 Червня 2015 18:48
Тимчасовим виконувачем обов'язків голови СБУ став випускник Луцького педагогічного інституту за спеціальністю «історія» Василь Грицак, – інформує «Українська правда».

Так, його сьогодні пообіді, у закритому режимі, без преси, представив колективу Служби Безпеки Петро Порошенко.

Згодом, указ № 344 від 18 червня опубліковали на сайті президента Петра Порошенка. Зокрема в указі сказано: «Першому заступнику голови Служби безпеки України Грицаку Василю Сергійовичу тимчасово виконувати обов'язки голови Служби безпеки України». Про це інформує УНІАН.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Верховна Рада 248-ма голосами проголосувала «за» відставку Валентина Наливайченка.

Цікаво, що таке рішення підтримало п’ятеро з шести волинських нардепів.

У свою чергу, перший заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко прогнозує, що призначення нового голови СБУ відбудеться наступного пленарного тижня (30 червня - 3 липня).

«На сьогоднішній день ми не знаємо про те, хто буде наступним керівником спецслужби. Вчора на зустрічі з керівниками коаліції президент сказав, що в обов'язковому порядку по новій кандидатурі він проведе консультації з кожною політичною силою перед тим, як виносити її до зали (парламенту - УНІАН)», - повідомив Кононенко.

У той же час, зі слів голови фракції «Блок Петра Порошенко» Юрія Луценка, «президент вважає, що в нинішній ситуації СБУ має очолювати не політик, а кадровий професіонал розвідувальної справи».

Очікують, що «Народний фронт» підтримуватиме кандидатуру Грицака на посаду голови СБУ, а «Самопоміч» висловлюється проти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
дідо Показати IP 18 Червня 2015 18:52
Хоч один вибився. А то всі випускники педіституту сидять на Варшавці.
опа до дідо Показати IP 18 Червня 2015 22:20
Ще ж Бондар є. Також історик.
Житель Показати IP 18 Червня 2015 18:59
Ну звичайно комуж як не історику дати посаду в.о. голови СБУ- цеж майже одне й те саме історія і безпека Украіни! Треба закінчити технікум і піти в хірурги!
Всезнайко до Житель Показати IP 18 Червня 2015 19:36
А на істфаці одні стукачі вчились, ще за Союзу...
Житель до Всезнайко Показати IP 19 Червня 2015 13:20
Я бачу що в гору проходять тільки шестірки або шестірки шестірок, Така піраміда виходить цікава. А для чого тоді взагалі нам СБУ МВС і всі інші корупційні організаціїї які майже всі одинакові по зборам. Цікаво хто король всіх шестерень.
офицер СССР Показати IP 18 Червня 2015 19:03
Интересно какие надо читать книжки по истории , чтобы потом можно было "рулить" целой Службой БЕЗОПАСНОСТИ УКРАИНЫ ???? неужели в этой стране нет профессиональных кадровых офицеров СБ ??? А потом плачутся, что теракты, агенты ГРУ, диверсии …. !!!! Скоро в Украине вместо СБУ будет организовано ФБР ( Федерация Безопасности РОШЕН ) . Это ПП (полный писец).
Колишній Показати IP 18 Червня 2015 19:56
Зроблено велику помилку, Наливайченко офіцер структури має досвід контрозвідки, знає свою роботу відмінно, можливо ,,Хтось,, злякався розголосу корупційних схем? Тепер створено сильного неконтрольованого конкурента на політичному полі. МВС і ГПУ, звалили на СБУ свою роботу, як то кажуть хто тягне на тому і їздять. Побачимо хто буде ловити шпигунів у великих кабінетах, саботажників генералітету, саботажників забезпечення у ЗСУ. ВР підіграла РФ там аплодують - мрії збуваються.
знайко до Колишній Показати IP 18 Червня 2015 21:13
Наливайченко має досвід зливу всієї інформації і компромату на українців до США!!! Не кажіть байок про нього - саме він з потрохами здавав Україну іноземцям!!!
Олеся до Колишній Показати IP 18 Червня 2015 21:41
Підписуюсь під кожним словом!
фактична до Колишній Показати IP 18 Червня 2015 21:47
А про бійців роти "Торнадо" Наливайченко і СБУ теж не знали?:) От де працювати треба, а не інфу за кордон зливати і бандитів кришувати!!!
Йухан Показати IP 18 Червня 2015 20:29
Наливайченко почав звільняти працівників СБУ Рівненщини під час розмов про бурштин. Не думаю що нинішній в.о. не має там своїх людей(він же ж звідти родом). А на Рівненщині з бурштином робиться щось таке... Може хтось не схотів втрачати на цій темі.
попрошайка Показати IP 18 Червня 2015 20:33
З історіка керівник як з х.. молоток !Наливайченка жель не туди куди потрібно ніс запхав тай поплатився, треба було з Порошенка починати жаль такаго працівника звільнили поставили якогось історика на таку посаду скоро сантехнік хірургом буде кінець вже приходекраїні!!!
АС2288ВЕ Показати IP 18 Червня 2015 20:46
Знаю його, він колись мене кришував по наркоті
не пацик Показати IP 18 Червня 2015 20:49
так це всі знають
Вуйко Показати IP 18 Червня 2015 21:10
Бувший начальник служби безпеки бізнесмена Порошенко!:) І де тут професійність?:) Янукович №2!!!
українка Показати IP 18 Червня 2015 21:17
Оце так кадровий професіонал! Як я балерина із своїми 80 кг!
caшко Показати IP 18 Червня 2015 21:23
Порошка жде доля януковича писля виставки наливайла все стало ясно. Помняв професионала на балерину
Смига Показати IP 18 Червня 2015 21:53
Василь порядний хлопець і з простої порядної сімї. А те що "вибився в люди", то його особиста заслуга. І вчився він в школі добре, і вступав у педінститут сам, без допомоги.... І не кришував він нікого, так що не потрібно обливати його брудом... Треба гордитися земляком
Анонім до Смига Показати IP 18 Червня 2015 22:04
А що доброго земляк зробив? Ніхто про нього нічого доброго не скаже.Керував АТО, але ніхто в обличчя його не знав.Певно, боявся, що хтось в морду дасть. А тепер вислужився до керівника СБУ, та керувати ж зовсім не вміє. Доведеться червоніти за землячка...
Житель до Смига Показати IP 19 Червня 2015 13:17
Це прекрасно шо може він старанний і тд і тп . Але блін він історик а не спец службовець. Давайте на цю посаду будемо бомжів брати або циган цеж не важно що вони ненавчені по спеціальності тому й країна летить у бездну.
народ України Показати IP 18 Червня 2015 22:11
Кращеби звільнив і на кол посадив проклятого народом України індексаційного ворюгу Яйценюка-алйуХ, але це неможливо,щоб олйуХ-парашенко посадив яйценюка-алйуХ. Як говориться:-Крук Круку око невиклює!
Смига до Аноніма Показати IP 18 Червня 2015 22:18
Посада в нього така була, що світитися непотрібно було. А керувати він вміє і досвід має....Я йому вірю, він все зробить толково.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus