USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Нємцов пророкує кінець епохи путінізму 2025-го

23 Березня 2011 11:28
Російський опозиціонер Борис Нємцов вважає, що кінець епохи путінізму настане в 2025 році.
Про це пише Обозреватель.
«Досвід авторитарних режимів показує, що всі вони дуже погано закінчують, – стверджує Нємцов. – Рано чи пізно вся ця авторитарна історія закінчується або як у Єгипті, або як в Тунісі, або – не дай Бог – як у Лівії».
Авторитарні режими приречені, запевняє російський опозиціонер.
«Але чомусь кожен авторитарний лідер вважає, що він – виняток і що все у нього буде добре, – міркує Нємцов. – Можу сказати, що нічого хорошого в результаті з жодним авторитарним лідером жодного разу не відбувалося. Навіть такий «продвинутий», як Піночет і той погано закінчив. Я готовий сказати, що є цілком конкретна верхня межа існування путінізму. Це 2024-2025 рік. Очевидно, що до цього часу їх, тобто всієї цієї нинішньої команди, точно не буде. Ні Путіна, ні путінізму», – вважає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Союз Славяно-Сибирских Республик. Показати IP 23 Березня 2011 12:19
Не пудрите мозги евреи Немцовы.Перестаньте ломать комедию у стен русского Кремля.Одни евреи силой заняли русский Кремль,другие евреи призывают к бесплодным митингам,но те и другие вывозят из России тонны золота,алмазы, нефть ,газ и остальное сырье.Реформы и перевороты по вашей вине уничтожили русского населения больше,чем в войну 1941-45гг. Руссеие и коренные народы России есть хозяин тайги и страны.Ваши дни сочтены.Мороз нам помогает.
The Washington Times Показати IP 23 Березня 2011 15:19
не знаю когда наступитконец эпохи путина, но когец эпохи немцова наступил, когда его ельцин вышвырнул из министерского кресла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus