USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Низка країн ЄС може блокувати безвіз Україні, - ЗМІ

6 Березня 2017 08:14
Низка країн Євросоюзу має намір заблокувати ініціативу з надання жителям України безвізового режиму, пише газета «Известия».

Європейські політики в бесіді з виданням висловили побоювання, що вільний в'їзд в ЄС підвищить кількість нелегальних мігрантів, які будуть прагнути знайти роботу, а така перспектива видається вкрай небажаною.

Особливе занепокоєння в зв'язку з можливим скасуванням віз для українських громадян відчувають в Чехії. Там кількість трудових мігрантів з України на сьогоднішній день переважає кількість приїжджих з інших країн.

Депутат Європарламенту від Чехії Яромир Кохлічека заявив, що Прагу підтримають і інші країни ЄС.

«Деякі європейські держави намагатимуться заблокувати ініціативу (про надання Україні безвізового режиму. - Ред.). Може йтися про країни Бенілюксу, перш за все Голландії і Бельгії, які мають негативний досвід роботи з великими потоками мігрантів з арабських країн», - зазначив Кохлічек.

Також проти можуть виступити Португалія, Італія і Іспанія, де гостро стоїть проблема безробіття.

Раніше повідомлялося, що Європарламент опублікував дату розгляду питання про безвізовий режим для України - 5 квітня.

Нагадаємо, посли Європейського Союзу на засіданні Комітету постійних представників країн-членів ЄС затвердили текст законодавчої пропозиції надати Україні безвізовий режим, який був погоджений за результатами міжінституційних переговорів.

Зауважимо, що 27 лютого Рада ЄС остаточно затвердила безвізовий режим для громадян Грузії. Далі Рада ЄС та Європарламент мають підписати ухвалений регламент.

Варто додати, у жовтні 2016-го журналісти зібрали в одному відео всі заяви президента України Петра Порошенка про безвізовий режим для українців починаючи з 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віза Показати IP 6 Березня 2017 08:21
Попкорн ще є у продажу? :)))
Lutsk до віза Показати IP 6 Березня 2017 16:21
І що на цей раз скаже Петя?
Анонім Показати IP 6 Березня 2017 08:45
Хааа-- хаааа--хаааа, ніхто і не сумнівався!!!
Кастрюлька Показати IP 6 Березня 2017 09:36
А нашi носатi браття ще в останнiй вагон вскочити встигли... Й без майдану...
Сибиряк Показати IP 6 Березня 2017 10:12
Мені в принципі все одно на той безвіз ,але я українців пускати так ні , а як арабів і негрів ,мільйонами запускають да ще і на пособія садать.Логіки не можу зрузуміти , ми що гірше ніж араби ?
Aaa Показати IP 6 Березня 2017 10:16
Известия ???? ВН, ви серйозно?? А чого не Ведомости ДНР чи там Комсомольська правда? О, ще на Кісєльова посилання дайте. Дурдом...
Лол Показати IP 6 Березня 2017 11:08
гейропейці мочать. Запускають вонючих негрів і арабів, яких утримують за рахунок великих податків з людей, бо працювати вони не хочуть, але якщо словяни захочуть працювати, то не пускати їх. Виходить дикі негро-араби по всьому ближчі для еуропейців чим білі сусіди, ох вей.
жовта преса Показати IP 6 Березня 2017 11:47
ну ізьвєстія дуже обєктивне виданння. десь рядом з раша тудей стоїть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus