USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обіцяний ремонт доріг на Волині так і не закінчили. ФОТО. ВІДЕО

8 Травня 2013 11:07
Незважаючи на досить оптимістичні заяви мерії Каменя-Каширського,проїжджі частини міста до пасхальних свят так і залишились непоремонтованими, - інформують Вісті Каменя.

Днів за десять до Великодня в центрі міста з самого ранку з'явилася ціла армія працівників комунгоспу з лопатами, мітлами, відрами, трактором і ентузіазмом на обличчях, які відразу ж окупували дорожнє полотно і заповзято взялися за очищення асфальтної поверхні. Дороги замітали, кожну ямку і вибоїну старанно вичищали, в повітрі кружляли стовпи піднятої мітлами пилюки і схвальні відгуки та розуміюча терплячість перехожих і водіїв - а як же, незручності тимчасові і необхідні, адже це - підготовка до довгожданого ремонту доріг міста.

Більше того, аби не створювати заторів і небезпек, комунальників з обог боків супруводжували автомобілі міліції, а на перехрестях аж рябіло від енергійних помахів - сигналів регулювання бравих працівників ДАІ.

Що цікаво - такої толернатності до перешкод руху з боку власників автотранспорту, котрі рухалися в сторону райцентру, чи, навпаки, до ринку, мабуть в історії Каменя-Каширського ще не було. Всі розуміли - справа потрібна і давно очікувана. Тому слухняно чекали, розверталися, обїжджали тощо.

Подальші дії ще більше посилили ефект. Центром міста прогуркотів «каток», услід за ним запахло гарячим асфальтом та смолою і вибоїни почали латати.





Однак, чи то асфальту не вистачило навіть для перехрестя біля адмінприміщення, чи то це дійство - такий собі демарш-демонстрація роботи, але вибоїни, як були, так і залишились на своїх, вже звичних для коліс наших з вами авто, місцях.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 8 Травня 2013 12:02
Цей фактаж матиме якісь наслідки для місцевої влади-мерії?Знайдуть 1000 виправдань. Якщо не получається з термінами робіт, то не треба було БРЕХАТИ!! У нас як, менший перед більшим БРЕШЕ! ЦЕ Ж ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ УКРАЇНСЬКІ!!!
Жара Показати IP 8 Травня 2013 14:08
Не те,що українські,А полішуцькі та жидівські, ось в чому річ, якби були чистими українцями,не полішуками та не кацапами,то жили б толково, такого мера давно вже б протестами забанали та звільнили,а Ви тільки тут шкрябаєте та плачетеся,а через 2р. знову за цього запроданця будете за 200грн. голосувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus