USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обласна рада втрачає свої важелі впливу, - Загрева. ВІДЕО

29 Квітня 2013 11:51
Депутат Волинської обласної ради Борис Загрева поділився своєю думкою щодо роботи облради та пояснив причини своєї відсутності на сесіях облради.

Про це він розповів у програмі «Ваш депутат».

За словами Бориса Загреви, обласна рада цього скликання не приймає тих рішень, які мала б.

«На превеликий жаль, обласна рада цього скликання втрачає свої важелі впливу, які вона мала у попередньому скликанні. Обласна рада як найвищий представницький орган сьогодні не відіграє, на превеликий жаль, тої ролі, яку вона могла б відіграти у позитиві для розв’язання соціально-економічних проблем у Волинській області», - сказав Загрева.

Також депутат прокоментував ситуацію з власним запитом щодо ремонту школи у селі Залісці Рожищенського району: «На жаль, більшість моїх депутатських запитів залишаються невирішеними. У нас недостатньо коштів, аби вирішити усі проблеми у кожному навчальному закладі. Виконавча влада використовує гроші за тими напрямками, які вона визначає головними. Окремі запити депутатів лишаються без уваги і цей - не виняток», - додав він.

За словами депутата, зв'язок зі своїми виборцями він підтримує постійно - у телефонному режимі та через помічника.

Окрім цього, він прокоментував свою відсутність на більшості сесій облради: «Працюючи на посаді, довелося розв'язувати дуже гострі проблеми щодо евакуації наших громадян із Сирії і Єгипту. То, звичайно, в тій ситуації для мене було важливим, щоб зробити як працівник цього департаменту все, щоб вчасно пройшла евакуація наших громадян з цих країн. Це було моє основне завдання, моя відсутність на сесії пов’язана саме з цим», - прокоментував депутат.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 29 Квітня 2013 12:26
Обласна рада є головною в області, а якийсь "бугалтер"(голова облдержадміністрації),якого призначили з Києва, маніпулює депутатами. Обласні депутати перетворились на стадо баранів,які заглядають у рот чинуші. Войтовича давно пора гнати, бо ніриба німясо вгробить область.
українець Показати IP 29 Квітня 2013 12:44
Волиняни добре знають"роботу"Бориса Юхимовича,на всіх посадах,які він займав.Після його роботи"золоті верби"ростуть.
член громади Показати IP 29 Квітня 2013 14:56
Гішого за Войтовича на посаді голови облради ніколи не було і найближчі 200 років не буде. Це унікальний наймит, підстилка, затичка до пі.ди, на побігеньках в Клімчука. А Загрева - один з найдійовитіших і грамотних депутатів області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus