USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Одесити запускають сайт зі списком обіцянок політиків

21 Березня 2011 18:09
Комітет виборців України запускає в Одесі сайт, на якому будуть публікуватися всі обіцянки політиків міста та області.

Про це інформує "Кореспондент".

"Зараз закінчується робота з підготовки проекту. У першу чергу він буде охоплювати міськраду і облраду, а також Білгород-Дністровську, Ізмаїльську і Котовську ради", - повідомив голова обласного комітету Анатолій Бойко.

Подібний сайт нещодавно з'явився в Херсоні. "Вперше всі обіцянки систематизовано на початку каденції депутатів, так що народ зможе відстежити роботу кожного і скоригувати свій вибір на наступних виборах не тільки за високими словами, але й у справах політиків", - говорить голова комітету у Херсоні Дементій Білий.

Нагадаємо, в інтернеті також працює сайт Владометр. Проект, головним редактором якого виступає журналіст Вахтанг Кіпіані, також збирає обіцянки політиків і оцінку їх виконання.

На Корреспондент.net у свою чергу функціонує розділ Міра правди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дмитрий Показати IP 21 Березня 2011 18:55
Отличная идея, только сайт нужно делать глобальным. По всей Украине, включая обещания первого лица. Составить рейтинги самых больших полит-аферистов.
Андрій Лучик Показати IP 22 Березня 2011 10:50
http://vladometr.org/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus