USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Товстенюк запросив Миколу Романюка на відверту розмову*

7 Листопада 2015 14:21
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кандидат на посаду Луцького міського голови Олександр Товстенюк запросив свого опонента Миколу Романюка на розмову в прямому ефірі.

Про це стало відомо 5 листопада під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

«У п’ятницю, 13 листопада, запрошую Вас, Миколо Ярославовичу, на відверті розмову. У мене до Вас є декілька запитань. І я хотів би, щоб Ви дали на них відповідь. І, якщо у Вас будуть зустрічні питання до мене, із задоволенням відповім на них. Сподіваюсь, що п’ятниця 13-ого вас не злякає, і Ви - не та людина, яка вірить у погані прикмети», - звернувся Олександр Товстенюк до чинного міського голови.

«Боляче розмовляти про те, яким процвітаючим може колись бути наше місто, бачачи, що відбувається останні п’ять років. Такого адміністративного тиску, як зараз, навіть і близько не було. Сьогодні ми часто нарікаємо на колишніх «регіоналів», але мине рік чи два і ми з такими ж настроями розмовлятимемо про представників «Солідарності». Бо те, що відбувається сьогодні, - це просто вакханалія. Тому 13 листопада я готовий надати Миколі Ярославовичу певні факти, нагадати йому наші попередні розмови, врешті-решт, отримати вичерпну відповідь на декілька своїх запитань. І щоб їх отримали лучани», - підсумував кандидат на посаду міського голови.

Повну версію ефіру на телеканалі "Аверс" за участю Олександра Товстенюка можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно кандидат на посаду міського голови Луцька від партії УКРОП Олександр Товстенюку у власному відеозверненні до лучан заявив, що протягом всієї кампанії на виборців чинився шалений адміністративний тиск з боку влади, особливо він посилився після результатів першого туру виборів. Так, на виборах 25 жовтня партія УКРОП отримала таку підтримку і довіру лучан, на яку місцева влада не очікувала. Саме цим пояснюють сьогоднішні провокації, виклики в міліцію учасників виборчого процесу і заяви про шалений підкуп з боку партії у політсилі.

Так, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку вихователі із дошкільних навчальних закладів кажуть, що їх позбавили доплат і залякують тим, що кошти не повернуть, якщо у день виборів вони не проголосують за «правильного» кандидата.

Нагадаємо, у другий тур виборів вийшли чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк. Тож, остаточно визначитись із власним вибором та проголосувати за свого кандидата на посаду мера, лучани матимуть змогу у неділю, 15 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 7 Листопада 2015 14:58
Не знаю про який "шалений адміністративний тиск" говорить пан Олександр. Як можна когось заставити поставити відмітку проти того чи іншого кандидата в кабіні для голосування? Дуже сильно вже нагнітають негативну ситуацію та перебільшують. Люди втомилися не так від поганих доріг, неякісних компослуг і т.д., як від порожніх розмов про них.
Анонім Показати IP 7 Листопада 2015 15:40
разом вийдіть на театральний майдан влаштуйте відкритий мікрофон багато цікавого почуєте а так не мішки ворочать
124 Показати IP 7 Листопада 2015 16:14
то скільки хто у % намалював по областям?
волинянин Показати IP 7 Листопада 2015 23:51
люди давно усі оприділилися
лучанин Показати IP 8 Листопада 2015 09:26
У нас в принципе не за кого голосовать. Голосуя за Романюка Луцк ничего не получит, голосуя за Товстенюка, будет хотя бы шанс на развитие.
софія Показати IP 8 Листопада 2015 12:58
цілком згідна із кириковою думкою.
До народу Показати IP 10 Листопада 2015 14:24
Ця влада вже влізла "по локті" в гаманці людей!! Ще такого не було, виходить при Януковичу жити було краще?! В жодній країні світу немає податку на пенсію, а коли пенсіонер працюючий, тоді владі потрібно задуматись чого людина, яка все життя пропрацювала мусить ходити на роботу...!!! Може їй не вистачає пенсії на життя?! А про нинішні ціни вже немає навіть мови. Який безвізовий режим, з чим їхати у Європу, коли 1 євро - 27 гривень?! Це що?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus