USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яковлев вже не очолює адмінкомісію, а керує радою

1 Лютого 2017 11:41
Члени виконкому затвердили зміни у складі адмінкомісії.

Відповідне рішення прийняли під час засідання, 1 лютого.

Так, головою адмінкомісії, яка розглядатиме складені муніципалами адмінпротоколи, став заступник міського голови Юрій Моклиця. Він замінив на цьому посту першого заступника міського голови Тараса Яковлева.

У пояснювальній записці йдеться, що новий склад адмінкомісії пропонується затвердити «у зв’язку з кадровими змінами та з метою ефективної роботи адміністративної комісії та відповідно до ст.215 КУпАП про порядок утворення колегіальних органів, уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення».

Зауважимо, відповідно до повідомлення Луцької міської ради, міський голова Микола Романюк до 17 лютого перебуває у черговій відпустці. На час відсутності його обов’язки виконуватиме перший заступник міського голови Тарас Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луччанен Показати IP 1 Лютого 2017 14:19
А може пора нашому меру на відпочинок. Хай людина лікується і відпочине....А вибори мера вже на часі....
корінний ...зуб Показати IP 1 Лютого 2017 16:06
ото зразу ж і заживемо...
Саша Показати IP 1 Лютого 2017 20:50
Готується до виборів. Відчуває що вибори на носі
Роман Показати IP 2 Лютого 2017 14:02
Мер- людина хвора, хто може заперечити, іди і лікуйся., чи може партійна дисципліна, комсомольська закалка, наподобі Брежнєва поки не винесуть...не піду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus