USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Онищенко опублікував другий запис розмови з посередником Порошенка

9 Лютого 2017 21:44
Нардеп-утікач Олександр Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, як він стверджує, присутній депутат Микола Мартиненко, повідомляє Кореспондент.

Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє з, як стверджується, депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента Петра Порошенка.

Онищенко стверджує, що Мартиненко виступив черговим посередником у переговорах між ним і Порошенком.

На записі людина з голосом, схожим на голос Мартиненка, нібито пропонує Онищенкові умовну угоду, яка передбачає кілька етапів.Перший етап - суд виносить рішення про повернення депутатської недоторканності.

Другий етап - генпрокурор Юрій Луценко і суди випускають людей Онищенка, які зараз перебувають під вартою, а також знімаються всі звинувачення з його матері.

Натомість за це Онищенко сплачує штраф до держбюджету в розмірі 400-500 мільйонів гривень, але при цьому частину грошей допомагає сплатити олігарх Рінат Ахметов. За це Онищенко готовий переписати на нього частину свого бізнесу, йдеться в матеріалі.

Мартиненко: Ну, вони сказали суму. 400-500 мільйонів гривень. Це вони кажуть, що 400-500 мільйонів гривень. Саша хоче, а менше 500-700 мільйонів гривень не виходить. Це те, що вони мені казали.

Онищенко: Будемо просити Ріната допомогти. Я перепишу на нього компанії свої. І готовий потім видати.

Раніше нардеп-утікач заявив, що опублікує компромат на Порошенка в «потрібний момент». Нардеп чекає, коли президент заперечить свою причетність до корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Верховна Зрада Показати IP 10 Лютого 2017 10:43
Люди банально втомились від усього цього лайна,але і залишати просто так не можна.І знову питання-що робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus