USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Опозиція створює Комітет опору диктатурі

8 Серпня 2011 13:15
Біля Печерського суду, де відбувається мітинг на знак протесту проти арешту лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, прийшли представники дев"яти опозиційних партій.

Про це повідомив народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина) Віктор Олійник.

Загалом на заклик партії «Батьківщина» прийти до Печерського райсуду Києва на мітинг, зібралося понад 10 тисяч осіб.

Учасники мітингу висловлюють свою категоричну незгоду із арештом Юлії Тимошенко.

"Представники опозиційних парламентських партій розпочали створення Комітету опору диктатурі в Україні", — зазначив Віктор Олійник.

"Заяву про створення такого комітету підписали лідери партій «Батьківщина», ПРП, «Народна самооборона», НРУ, Партії захисників Вітчизни, Європейської партії України, «Громадянської позиції», «Фронту Змін» та лідер парламентської фракції «Наша Україна», - додав нардеп.

Олійник зазначив, що документ відкритий до підписання іншими партіями.

"Сьогодні ми закликаємо дати відсіч спробам встановлення в Україні диктатури і вимагаємо негайного звільнення усіх політичних в’язнів, відновлення відкритих судових розглядів і повернення судової системи України у правове русло, а не використовувати її як засіб розправи над опонентами владного режиму", - наголосив нардеп.

За словами Віктора Олійника наступним кроком стане вимога зібрати позачергову сесію Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
serafim Показати IP 8 Серпня 2011 13:39
Чим більше партій збереться у цей комітет,тим швидше вони перегризуцься:)Цікаво буде подивитися як вони один перед одним будуть доводити Тимошенко "свою любов".Огидно дивитись,як одна єврейка що обікрала мільйони людей ставить раком українців і штовхає державу у громадянську війну...
Народ до serafim Показати IP 8 Серпня 2011 14:19
Этим сборищем они подписывают себе смертный приговор на выборах 2012 года.
kamil Показати IP 8 Серпня 2011 14:55
Походу людям немає чим зайнятись. Я не прихильник і не противник тимошенко, але доброго в країні вона нічого не зрорбила. тільки розсварила політиків і загнала внаслідок соц. виплат бюджет ще глибше в ж*. на місці судді я б давно вже посадив на пару років - не потерпів би так довго такого хамства з її боку. може якби вона в сізо посиділа в таких умовах як і всі обвинувачені і поїла б кашу з хлібом, а не суши фуагру і тому подібне, то можливо попустилася б трохи.
Сторонній Показати IP 8 Серпня 2011 14:59
Це мені нагадує 2001 (акція "Україна без Кучми"),2002 (вибори до Верховної Ради України), 2004 (президентські вибори), 2007 (позачергові вибори до Верховної Ради), 2010 (створення Комітету порятунку нації і держави) роки.Обєднувалися, обєднувалися, розказували як вони люблять Україну, на ділі нічого не змінилося.
Александр Показати IP 8 Серпня 2011 15:26
А что сделал Янукович 2 х кратное подорожание газа для населения , уже два раза повышались цены на электроэнергию, увеличение пенсионного возраста и минимум двухкратное цен на основные товары. Юля держись. А те пессимисты, кто не верит в будущее Украины должны понять, что жить сдесь будут наши дети , а в стране Янека с Татарином жизни не будет.
Лучанин до Александр Показати IP 8 Серпня 2011 22:47
Проблєми з масовим подорожчанням всього почалися з "юліної 1000". Проблєми з пам'яттю чи ви в той час були відсутні в Україні? Я вибачаюсь, образити не хотів в жодному разі, але терпіти не можу коли люди лінуються думати та аналізувати те що відбувається довкола них. В даному випадку мова йде не про Януковича, бо до опозиції він наразі не належить.
Роман Показати IP 8 Серпня 2011 18:26
Не справа в Тимошенко, просто Яник перевіряє як низько можна нагинати той народ раком, якщо зараз будемо мовчати то завтра все буде ще гірше ніж в Білорусії. Люди беріть вила, сокири вруки і вперед наводити порядок в цій країні, а то політики знову забули хто вони!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І неслухайте тих провокаторів які росказують що нетреба нічого робити, Для того щоб зло перемогло вистарчить щоб добро просто нічого не робило.
Вольдемар до Роман Показати IP 13 Серпня 2011 11:21
А сам не пробував брати вила в руки ? чи це повинен робити хтось інший 7
ПРОХОЖИЙ Показати IP 8 Серпня 2011 18:41
Хорошая статья в тему http://gazeta.ua/blog/215/sizo-chi-shalash-u-rozlivi
Не зек Показати IP 8 Серпня 2011 20:58
Слава Юлі ! Вже другий рік при владі донецькі і що ми бачимо - ціни на газ, житло, бензин, а найголовніше на продукти виросли в декілька разів, корупція зашкалює, "лижемо" ду...пу рассєї а простомму люду живеться все гірше і гірше... Ганьба !!! При Юлі такого небуло !!!
Лучанин Показати IP 8 Серпня 2011 22:49
"Опозиція створює Комітет опору диктатурі" Судячи з того що відбувається в цьому році, то найбільшим диктатором на даний час є опозиція. Дуже цікаво побачити хто з ким буде опиратись...
Хатуль Мадан Показати IP 9 Серпня 2011 08:18
Влада - це злодії, які дорвалися до корита. А опозиція - це злодії, яких відігнали від корита. До дупи таку владу і таку опозицію. Нехай вони один одному горлянки скоріше перегризуть.
Роман Показати IP 9 Серпня 2011 09:18
Все-одно її посадять, хоч ви тут лопніть...
екс-виборець Показати IP 9 Серпня 2011 10:27
"вор должен сидеть в тюрьме"!!!!!!!!!!!!!!!
Гость Показати IP 9 Серпня 2011 23:48
Противно смотреть на то, что происходит сейчас у нас. Украину опустили ниже плинтуса!Если мы будем молчать, то в такой стране будут жить наши дети!
OrestN Показати IP 16 Серпня 2011 21:49
Ті хто там "об"єднуються" - є політичними імпотентами! Тільки лише ВО "СВОБОДА" може щось вирішити і протистояти жиро-олігархічним кланам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus