USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Парламент Нідерландів скасував закон про референдум, який блокував асоціацію України з ЄС

23 Лютого 2018 07:00
Нижня палата парламенту Нідерландів проголосувала за скасування закону про консультативний референдум, через який в 2016 році було заблоковано Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на видання "NOS".

Зазначається, що 76 депутатів з коаліційних фракцій проголосували за законопроект, який регулює скасування чинного закону. Його подала міністр внутрішніх справ Кайса Оллонгрен. Проти проголосували 69 опозиційних депутатів.

Згідно з повідомленням, в ході дебатів стало зрозуміло, що "жодна з опозиційних партій не згодна з тим, як уряд хоче позбутися закону про референдум". Так, кілька опозиційних партій заявили, що спочатку хотіли побачити альтернативу, і вони не розуміють, чому Оллонгрен не дочекалася оцінки консультативного референдуму. Зауважується, що через кілька тижнів закон про скасування буде розглянуто в Сенаті (Верхня палата парламенту), де урядові партії теж мають сильну більшість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus