USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

ПАРЄ проголосувала за повернення делегації РФ без виконання жодних умов

25 Червня 2019 08:14
Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) під час засідання 25 червня підтримала резолюцію про повернення делегації Росії.

Про це повідомила віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Резолюція змінює правила ПАРЄ й ускладнює процедуру застосування санкцій, зокрема стосовно Росії. За таке рішення проголосували 118 членів ПАРЄ, проти були 62, утрималися 10.

Голова делегації Верховної Ради в Асамблеї Володимир Ар’єв заявив, що «ПАРЄ в стані зомбі о першій годині ночі відкрила двері агресору».

«ПАРЄ в стані зомбі о першій годині ночі відкрила двері агресору. Завтра битва триватиме. За санкції, які залишилися серед можливих», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше в ПАРЄ відхилили понад 200 українських правок до резолюції щодо повернення делегації Росії. Обговорення резолюції тривало дев’ять годин.

Раніше Тереза Мей підтримала повернення Росії в ПАРЄ

Як відомо, в 2014 році ПАРЄ позбавила російську делегацію права голосу у зв’язку з анексією Криму, а РФ у відповідь перестала брати участь у сесіях асамблеї. Робота Росії у всіх інших органах Ради Європи тривала. З 2017 року Росія не платить внески до бюджету Ради Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правдоруб Показати IP 25 Червня 2019 09:16
Крім нас самих нам ніхто не допоможе. Пора відновлювати власну ядеруі стримуючу зброю , тоді світові лідери почнуть більше прислухатись та цінити незалежність України.
а реально? до Правдоруб Показати IP 25 Червня 2019 10:45
Так повиїжджали люди, які могли б відновлювати ядерну галузь. ви ж розумієте, що копійки платять тут науковцям. і якщо людина має голову, то відїжджає працювати в америку чи європу. подивіться рівень знань студентів, чи випускників шкіл із фізики та математики, хімії. в україні всі менеджери, юристи, економісти та знавці іноземних мов - це все добре, але той продукт, який ви хочете, щоб створили, вони не зможуть, адже не має компетентності. Діти, які розумні і володіють хорошими знаннями зі мною на курси мов ходять, щоб виїхати з україни. і тут вони навіть не намагатимуться поступати до вузів, адже рівень освіти далекий від того, яким повинен бути. А так як іноземні коледжі радо приймають наших розумних дітей, то в україні залишається, хто вже залишиться... І повірте, ці діти не однією мовою володіють, окрім грунтовних знань із точних наук. Поки політики займаються популізмом "Україна понад усе", люди їдуть, щоб мати змогу жити реально і бачити свій рівень добробуту реально, а не так як нам кажуть з голубого екрану, що у нас піднялась зп. А комунальні, а ціни???
777 Показати IP 25 Червня 2019 10:42
Давай видновляй. У нас склады с обычными боеприпасами по пять раз в год горят. Да и не такое это дешевое удовольствие.обладать ядерным боезапасом. Где деньги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus