USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Перший масовий Євромайдан за межами України відбувся у Кракові.ВІДЕО

24 Листопада 2013 12:54
Вшанування пам’яті жертв голодомору українцями у Кракові переросло в масову акцію – ходу до консульства України з гаслами щодо євроінтеграції України. Про це написав у мережі Facebook та розмістив посилання на відео користувач Petro Kocherhan.
«Сьогодні, 23 листопада у місті Краків в Польщі відбувся перший масовий Євромайдан за межами України», - йдеться у повідомленні.

«Почалося все на вулиці Вісльній 11, близько 11 години, де свідомі громадяни нашої держави вшанували пам'ять і поклали квіти біля меморіалу пам'яті жертв голодомору, після чого колона з 300 чоловік направилась центральними вулицями міста у напрямку консульства України в Кракові. Хода супроводжувалась патріотичними гаслами, гаслами щодо європейського напрямку інтеграції України, українськими піснями. Також на площі ринок біля пам'ятнику Адаму Міцкевичу Ми урочисто заспівали гімн України і представили цілі нашого заходу. Далі колона співаючи пісні продовжила ходу до консульства. Після скандування гасел на тему європейського керунку України, відставки теперішнього уряду і віддання прийняття рішення народу до нас вийшов генеральний консул, котрий відповів на наші питання, і запевнив що Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС у Вільнюсі. Дакуємо всім хто долучився! Разом Ми сила! Слава Україні!
P. S. На Євромайдані були присутні представники багатьох Польських ЗМІ», - пише користувач.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мандрівник Показати IP 24 Листопада 2013 15:20
Де Рим? Неаполь??? Що зажралися вже більшість??? Де Прага??? Берлін,Мюнхен??? Варшава,Жешув, Люблін, де Ви українці???Торонто, Братислава, Мадрид,Лісабон, Лондон????
РБ Показати IP 24 Листопада 2013 17:05
мандрівник, сходи до лікаря, люди виїхали не від кращої долі, і повертатись не збираються, так як за кордоном вже обжились і с** хотіли на ту україну.
РБ Показати IP 24 Листопада 2013 17:07
нам, нажаль, Європа світить мінімум через 10 років. Дурень думкою радіє, удачі ))), можеш не гаяти часу і не відписувати, біжи на майда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus