USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під вікнами Волинської ОДА - пікет. ФОТО

17 Березня 2011 13:28
Біля стін Волинської облдержадміністрації у четвер, 17 березня відбувся мітинг протесту.

Приводом для проведення акції став річний термін перебування при владі уряду Миколи Азарова.

Найбільш невдоволеними існуючим режимом у країні виявилися активісти ВО "Батьківщина", представники якої і організували цей захід.

За словами депутата обласної ради Валентини Блінової, мета акції – привернути увагу влади до реальних проблем українського народу, адже «проведення реформ та невміле керівництво державою просто приводить до зубожіння народу, який зараз знаходиться на межі бідності».
На площу перед «білим домом» прийшло близько ста чоловік, серед яких здебільшого представники «Батьківщини молодої» та пенсіонери, а також обласні депутати від «Батьківщини».
Лідер цієї політичної сили на Волині Анатолій Грицюк зазначив, що країна втомилася від злочинних діянь влади, тому вимагає її негайної відставки. Він висловив своє незадоволення і роботою губернатора області Бориса Клімчука.
«Клімчук під час кожної зустрічі із журналістами розповідає людям байки. Він здійснює рейдерські атаки на комунальні підприємства області. Хоче захопити всі волинські ліси», - сказав Анатолій Грицюк.
«Він сьогодні ніби добрий князьок господарює в області… Тому ми вимагаємо відставки обласної влади», - насамкінець сказав Грицюк.
Натовп прокричав «Ганьба владі!», після чого мегафон передали до рук інших активістів.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Депутат Показати IP 17 Березня 2011 13:32
Комедія!!!!!! Смішно..... Це все що осталось від БЮТ, чи все на що вистачило коштів????ха-ха-ха.....
Viktor 69 Показати IP 17 Березня 2011 14:00
Ви б це бачили в живу... Натовп студентів (близько 30-40) приблизно о 10.45 шкандибають із Коперніка по проспекту Волі на Київський майдан, де їх зустрічає Грицюк із якимись людьми і шикує, як на уроці ДПЮ і роздає плакати... Потім на Шкоді під'їжджають депутати луцької міськ ради "Батьківщини" уже із партійною символікою... І поки вирішувалося хто із студентів буде тримати плакати, а хто парт-символіку... ось уже і підходять ряд пенсіонерів.... Ніхто не заперечує, проблем є тисячі... Але шановні подібні мітинги лише відображують вашу нікчемність!!!
Депутат Показати IP 17 Березня 2011 14:28
Згідний на всі 100%.. Особливо смішно коли на фото видно, люди які прийшли на мітинг ніби то незадоволені і читають що на плакатах написано, мов би хоть гляну чого я тут стою.....
Депутат Показати IP 17 Березня 2011 14:32
І тут зразу пожертвування збирають на пам"ятник бандері, це вже КОМЕДІЯ( Грицюк КОМЕДІАНТ....) з такими темпами скоро біля церкви з тою скринькою будуть стояти , хто на храм буде збирати ,а хто на бандеру....ха-ха-ха....
Громадянин Показати IP 17 Березня 2011 14:47
Смішно те , що сталось з міським партійним осередком Батьківщини вони в Луцьку не можуть зібрати людей чи може не хочуть. А де Пустовіт тепле крісло не покинув???
Патріот Показати IP 17 Березня 2011 14:48
Це не смішно!!!!!!!Шкода бідний український народ,що стільки часу його мордують....А люди вже готові взяти не тільки плакати в руки,а й вили!!!!Годі надсміхатися над нами!!!!!!!!
Exaboto до Патріот Показати IP 17 Березня 2011 20:04
Бідний - бо дурний. І не готові взяти ми не тількі вила а й плакати. Шановні, нас все влаштовує.
пенсіонер Показати IP 17 Березня 2011 15:00
Всі ви однакові. Що Батьківщина, що регіони. А смішного нічого не бачу. А як було в Єгипті, то теж сміялись ? Хліб дорожчає, продукти і ліки дорогі. А хто що може зробити?
Волинянка Показати IP 17 Березня 2011 15:31
Від того, що робить ця "влада" хочеться плакати!ПРАВДА завжди виглядає безпомічною і для "декого" смішною.Дуже шкода, що для більшості людей залишається вислів "моя хата скраю"....Маємо те, що заслужили... Момент істини прийде до кожного. І кожному з нас прийдеться дати відповідь.
Журналіст Прибамбасенко Показати IP 17 Березня 2011 15:57
Юля незабаром поїде в Брюссель і залишиться в еміграції, як Герцен в Лондоні. І буде звідти бити в "колокола", як бив Герцен, щоб "розбудити Росію". І правильно зробить - балів набере, бо в нас люблять скривджених. А від БЮТу залишились одні потрохи - кілька кульгавих пенсіонерів, які мріють про "тверду руку". Очевидно, забули 37-й. Шкода. Слабка память поколінь зміцнює легенди, - писав Станіслав Єжи Лец. В тому числі - легенди про жінку, яка поїде "будити" Україну з Брюсселя.
Критик Показати IP 17 Березня 2011 16:17
бачия я це стадо "студентів" (поводили себе як бидло) хлопчини років 17-19, бурсу якусь пригнали. єдині хто прийшов сам з власної волі то персіонери, і журналюгі...
міля Показати IP 17 Березня 2011 17:11
А Грицюк начебто трохи похудав? Ото що значить відсунути від корита.
Анонім Показати IP 17 Березня 2011 17:37
Хоч на мітингу і не було багато людей, але вони висловили думку мільйонів, котрі не згідні з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, не згідні з тим, що ціни зростають кожен день і проводяться ганебні реформи! Вірю, що вже всі втомилися, але потрібно боротися, бо якщо ми так і далі мовчатимемо, то скоро в цій країні взагалі неможливо буде жити...
:) до Анонім Показати IP 18 Березня 2011 10:01
Очевидно мільйонам теж вчора було дуже смішно, як двом хлопчакам, котрі тримали плакат з "капіталом Ахметова". Радісно за мільйони. Сподівають, що ця кучка людей отримала кількадесят гривників кожен. Це - найкраще в цій усій затії.
аналітик Показати IP 17 Березня 2011 17:40
Ганьба так званому лідеру луцької батьківщини григорію Пустовіту який всівся на тепле чиновниче місце з чималою зарплатою і не ходить тепер на жодну акцію проти режиму Януковича, проти піднімання цін. Де позиція а Григорію? Може слід залишити партійну посаду і не ганьбити партію?
Богдан Показати IP 17 Березня 2011 18:50
От лозунги правильні, але ситі провідники, ну як би не хотів, але довіри не внушають. Лідери опозиції зараз мають бути голодні в очах і з вилами:)
M Показати IP 17 Березня 2011 19:57
Таких пікетів, тільки багатотисячних треба по-більше і по всій Україні. Треба, щоб всі ми, громадяни вийшли на вулиці. Як буде величезна кількість, то перестануть вже сміятись із студентів.
Мирон Показати IP 17 Березня 2011 20:17
Так можливо людей було і меньше ніж хотілося. Але хто і що б не говорив би - "Батьківщина" хоч щось робить і протестує. А де інші політичні сили, а де стурбовані громадяни із числа безпартійних? Так будьте вдячні тій жменьці небайдужих бютівців, які вийшли аби висловити свою незгоду з ціновою політикою уряду.
Депутат до Мирон Показати IP 18 Березня 2011 01:04
Ти що п"яний, таке пишеш....Що робить бют, хто протестує, там більша половина студентів які стояли і думали швидше б закінчився цей цирк забрати обіцяні гроші і пити попити пива чи ще чогось, можна подумати з них хтось має поняття платити комунальні послуги чи ще щось подібне до написаного на плакатах, та на фото видно що їм від сили 18-19 років... НЕ СМІШИ!!!!!
лучанка Показати IP 17 Березня 2011 21:47
Грицюк як при СРСР, в норковій шапці. А що схуд, то правда, шапка на очі сповзла. І Банада, теж борець за справедливість. А до недавна пішком площу не топтав, з порога ОДА і відразу в Джип. І не замітив, як цукор з 4 до 10 гривень підскочив. А тут на тобі, про ціни згадав. Посміховисько, і не стидно в очі людям дивитися, мало ще за 5 років накрали, особливо Грицюк. Та його дочка - медсестра обллікарні, дерла з хвороих по три шкури, Грицюк не бачив..
Анонім Показати IP 18 Березня 2011 10:05
Зараз не опозицію потрібно критикувати, а діючу владу!!!...
Громадський діяч Показати IP 18 Березня 2011 15:17
Я голова цих студентів, які прийшли на мітинг Воротніков Вадим і відповідально заявляю, що даний захід є ідейним і ми прийшли підтримати позицію нашої політичної сили та її голови Грицюка А.П. Студенти прийшли лише з власної волі боротися проти ганебного режиму нинішньої еліти! Ми будемо йти до переможного кінця і вказувати владі на її помилки, через які страждає наш народ...Слава БОГУ за все!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus