USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Волинською ОДА – пікет через звільнення директора лісництва

15 Вересня 2015 16:17
Близько 70 працівників ДП «Цуманське лісове господарство» зібралися під стінами Волинської обласної держадміністрації, щоб висловити протест через звільнення директора лісництва Олександра Мірошниченка.

Про це повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Протестувальники зареєстрували в ОДА лист-звернення з проханням припинити дію рішення про звільнення директора. Мітинг відбувся 15 вересня.

У листі активісти вказують на своєчасну виплату зарплати, зростання прибутковості підприємства та створення робочих місць за час роботи Мірошниченка. Тому вони вимагають припинити дію наказу про звільнення Мірошниченка з посади директора ДП «Цуманське лісовегосподарство».

Інженер лісового господарства Анатолій Дорошук зазначив, що сьогодні до Луцька приїхали далеко не всі працівники – частина залишилася виконувати професійні обов’язки та охороняти ліс, оскільки лісівникам нібито відомо навіть про навмисні підпали.

«Ми поки не маємо фактів, але людям рот не закриєш – вся Цумань говорить про кількість загорянь. Зрозуміло, що стихія», – додає Дорошук. Директора звільнили після проведення у господарстві перевірки. Проте лісівники вважають, що факти встановлені перевіркою, могли бути спеціально підлаштовані.

«Біля кожного пенька були помічені сліди квадроциклів – таку штуку мають або олігархи, або злодії чи браконьєри. Тому ми вважаємо, що це все було замовно», – додає інженер. Щоправда, прямих доказів замовності поки немає, адже господарство має площу 38 тисяч гектарів, а за такою площею встежити дуже важко.

«При бажанні зробити і знайти можна що завгодно», – підсумував Дорошук.

Лісники розглядають звільнення директора як спробу «повзучої контрреволюції» прийти назад до влади. Тому робочий колектив наважився висловити свою думку вголос. Активісти зазначають, що могли б їздити у Київ чи перекривати дороги, але вони хочуть вирішити питання цивілізованим шляхом.

Підтримати колег приїхали і лісівники з лісового господарства «Полісся» у Маневицькому районі. Господарство від 22 серпня без директора, а виконувач обов’язків, за словами лісників, не з’являється на роботі. А оскільки право підпису на фінансових документах має лише він, лісництво опинилося у «підвішеному стані».

Лісівники з Маневиччини зареєстрували своє звернення декілька днів тому, тому зараз чекають на відповідь Отож, оскільки голова облдержадміністрації був на виїзних зустрічей, лист цуманських лісівників зареєстрували та пообіцяли разом з вимогами представити голові ОДА Володимиру Гунчику.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ПАТРІОТ Показати IP 15 Вересня 2015 22:52
НАРОД ГУНЧИКУ НЕ ДО ВАС ТЕМПАЧЕ ЗАРАЗ ВИБОРИ НА НОСІ
Лісник Показати IP 16 Вересня 2015 07:54
Люди у вашій ситуації як і в інших лісгоспах видно обну "РУКУ "на пульті управління . В Цярь то не нестоящий !!!!!!!!!!!!!!!
ХА! Показати IP 16 Вересня 2015 11:39
Відчувається "пресинг" Кватирка. Правда лісники? З святом Вас. Цікаве ще попереду.
Лучанин до ХА! до ХА! Показати IP 16 Вересня 2015 12:13
Ще побачимо!
Цікавський Показати IP 16 Вересня 2015 18:06
Українське НОУ-ХАУ --- Компания "ВОЛИНСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ ЛІСОВОГО ТА МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА" --- http://b2btoday.com.ua/id/3616179
Лісівник Показати IP 17 Вересня 2015 07:19
Коли вже нарешті проти Кватирка будуть порушені кримінальні справи за період роботи його директором ДП "Володимир-Волинське ЛМГ" та ДП "Цуманське ЛГ"?(основне це нанесення фінансових збитків державним підприємствам у особливо великих розмірах). За віщо воювала вся небайдужа громадськість з Колісниками? Чому вони всі не змивають кров'ю свою вину на фронті? Влада останнє вам попередження, якщо не наведете порядок у лісовій галузі Волині!
працівник ДП Волинсь Показати IP 18 Вересня 2015 21:57
Аналогічна Цуманьській відбувається заміна і в ДП Колківське лісове господарство. Справжнього господаря порядного і справедливого керівника Ребар Ю.С. замінюють людиною режиму Януковича і кумом Колісника Б.І. Рибчинським О.П. Працівники Колківського лісового господарства вже зібрали підписи на підтримку свого керівника який за рік часу вивів лісгосп по всіх показниках в передові області. Якщо наказ по призначенню директором Рибчинського О.П. не буде анульований обіцяєм теж страйкувати під ОДА. Поки Кватирко керує лісовим господарством області Колісник прагне налагодити схеми свого тіньового бізнесу. Пора вертати до керівництва ДП Волинське лісове господарство Мазурика
до працівника Показати IP 19 Вересня 2015 20:28
підтримую колківських.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus