USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Романюка йдуть на прийом, а він - у відпустці?

20 Липня 2011 13:01
Лучанка Галина Садницька 18 липня півтори години чекала на прийом до міського голови Миколи Романюка, однак врешті працівники муніципалітету повідомили їй, що мер у відпустці.
Про це 20 липня в депутатському запиті повідомив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.
Обранець громади зазначив, що ветеран праці Садницька звернулася до нього після закінчення засідання депутатської комісії.
«18 червня вона прийшла на прийом до міського голови. Прочекала його з 14:00 до 15:30. І тоді працівники луцької міської ради, повідомили її, що міський голова у відпустці», - зазначив Осіпов.

Депутат попросив прийняти лучанку позачергово та розібратися, чому їй вчасно не повідомили по відпуску мера.

Натомість Микола Романюк зазначив, що «такого не може бути», що вона так довго чекала і якщо винні є, то вони будуть покаранні. Згодом з"ясувалося, що Романбк того дня таки був у відпустці, прото мер не вірить, що його підлеглі могли так поступити з відвідувачкою.

Нарікання на роботу муніципалітету були в депутата і щодо термінів надання відповіді на звернення і депутатські запити. Наприклад, відповідь на запит щодо ремонту даху будинку на проспекті Молоді, 6 депутат отримав з 13-девнною затримкою.
«У відповіді зазначалося, аби жителі самі мусять придбати будівельні матеріали. Це ганьбить і дискредитує луцьку міську раду», - зазначив депутат. Він попросив перевірити діяльність працівників муніципалітету і відповідного МЖК, що має обслуговувати будинок.
На що Романюк відповів, що нещодавня перевірка прокуратурою виявила низку порушень щодо строків відповідей на звернення і з усіх винних зняті премії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 20 Липня 2011 20:35
Це вже Лесічка Карп'як! Начальник відділу звернень! сидить собі тихенько збоку і робить своє чорне діло.Стережіться таких людей, які в очі добрі всім....!Відділ зверннь - це епіцентр народження чуток у міськраді!!!
Мария Власивна Показати IP 20 Липня 2011 22:23
так они ещё и премии получают!Половину сотрудников земельного управления надо было разогнать давно.Они халтурят , а людям приходится годами разгребать их описки!
Гоша Показати IP 21 Липня 2011 21:15
Цікаво, цікаво. Перевірка прокуратурою виявила низку порушень щодо строків відповідей на звернення і з усіх винних зняті премії. А хіба зняття премії відноситься до стягнення? Це додатковий вид, а який основний вид стягнення було накладено на винних? І взагалі, за такі речі потрібно звільняти з роботи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus