USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Після Насірова будуть затримані Гонтарева та Кононенко, - політик

13 Березня 2017 14:24
Антикорупційні органи візьмуться за народного депутата Ігоря Кононенка та главу Національного банку України Валерію Гонтареву після звинувачення у корупції відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це заявив екс-глава Служби безпеки України та політик Валентин Наливайченко в ефірі одного з телеканалів, передає «UA1».

«Насіров вже, слава Богу, затриманий, але головне, щоб суд був публічний, і в справі, яка називається «розкрадання народних податків», мають прийти інші фігуранти, яких він назве», - зазначив політик.

Зі слів Наливайченка, Насіров повинен зізнатися у тому, кому надходили близько 30% відкатів із повернення ПДВ і яка політична партія фінансувалася за ці гроші.

Він впевнений у тому, що після відстороненого глави ДФС до відповідальності буде притягнена Гонтарева, Кононенко та народний депутат Олександр Грановський, адже вчинення корупційних дій цими особами документувалося СБУ ще у 2015 році.

Як заявляв раніше нардеп і секретар парламентського комітету з національної безпеки і оборони Іван Вінник, Валерія Гонтарева де-факто підтвердила свою майбутню відставку, адже вона не хоче бути цапом-відбувайлом за ті наслідки, які принесе Україні блокада Донбасу.

Наливайченко додав, що у розслідуванні справи Насірова «серйозно зацікавлені американці».

Нагадаємо, главу Державної фіскальної служби затримали у так званій справі Онищенка. Главі Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують розкрадання державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Згодом стало відомо, що відсторонений голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров має громадянство Великобританії та Угорщини.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАСІРОВ МАЄ ГРОМАДЯНСТВО ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ТА УГОРЩИНИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 13 Березня 2017 14:35
Смешное название статьи. а на счёт Кононенка то вааще до слёз смешно. ещё ни одного со времён Майдана не засудили, а тут заявления что олигархов и крупных чиновников будут задерживать-судить ...- смешно
Михей Показати IP 15 Березня 2017 00:38
если эти оба сядут... я право слово зауважаю шоколадника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus