USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Польська опозиція зібралася на кількатисячний мітинг

18 Грудня 2016 17:33
Кількатисячний мітинг польської опозиції розпочався у неділю, 18 грудня, у Варшаві під Конституційним судом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участини мітингу подякували голові суду Анджею Жеплінському, який завершив свою роботу на цій посаді, за те, що він відмовлявся виконувати дії влади, які, на їхнє переконання, були незаконними, і стояв на захисті конституційного ладу Польщі.

До пристуніх звернувся екс-президент Польщі Броніслав Коморовський із закликом до захисту демократії.

Ситуація на мітингу мирна, водночас захід охороняє велика кількість поліції.

Водночас прихильники влади, вперше від початку протестів у Польщі, масово зберуться о 17:00 під президентським палацом. Вони закликають небайдужих громадян вийти до президентського палацу на захист легально обраної влади і демократії у країні.

До Варшави стягуються допоміжні підрозділи поліції. За інформацією речника варшавської поліції, до столиці з метою забезпечення порядку додатково прибудуть 500 поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus