USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Порох тримаємо сухим, - Порошенко

25 Жовтня 2014 21:00
Президент України Петро Порошенко закликав українців на позачергових виборах Верховної Ради у неділю, 26 жовтня, голосувати по совісті.

Про це йдеться у його зверненні напередодні виборів до Верховної Ради 26 жовтня, опублікованому у суботу, - повідомляє «УНІАН».

"Влада забезпечила чесну, конкурентну, вільну та прозору виборчу кампанію. Вона цілком та повністю відповідає європейським стандартам. Прошу, обирайте по совісті. Пам'ятайте лише, що голосування за гроші відтепер є злочином не лише тих, хто купує, а й тих, хто продає. Вимірювати свій голос гривнями – значить, торгувати Вітчизною. Це стократ протизаконно і гріховно в умовах, коли десятки тисяч людей, ризикуючи життям, боронять нашу з вами Батьківщину", - зазначив глава держави.

Порошенко заявляє, що проект коаліційної угоди для народних депутатів Верховної Ради 8-го скликання вже підготовлений.

"Моя команда вже підготувала проект коаліційної угоди", - зазначив глава держави.

За його словами, в основі угоди лежить "Стратегія-2020", розроблений план змін, "реалізація якого забезпечить впровадження європейських стандартів життя та гідне місце нашої з вами країни в світі".

"До 2020 року Україна має бути готова подати заявку на членство в Європейському Союзі", - наголосив Порошенко.

Президент підкреслив важливість урегулювання конфлікту на сході країни мирним шляхом та запевняє, що рішення про припинення вогню пішло на користь обороноздатності.

"Найважливіша наша мета – мир. Наші доблесні воїни звільнили від терористів більшу частину Донбасу – і там завтра теж відбудуться вибори. Та лише шляхом політичного врегулювання можемо повернути ті території, де військового вирішення проблеми нема, та й бути не може. Чи можна штурмом взяти Донецьк так, щоб не знищити його? Це місто чуже для окупантів. А для мене воно - наше, рідне, українське, і живуть там взяті в заручники мої співвітчизники. Тому ніяке критиканство, яким би гострим та болючим воно не було, не зупинить мене від пошуку мирного виходу із ситуації, що склалася", - зазначив президент.

З його слів, водночас слід не забувати про зміцнення армії.

"Порох тримаємо сухим і діємо за принципом "все для фронту, все для перемоги". Рішення про припинення вогню, насамперед, пішло на користь обороноздатності. Перевели дух, загоїли рани, підтягнули людські резерви, підвезли зброю, доставили техніку, звели врешті-решт фортифікаційні споруди. Всі бронетанкові заводи працюють на АТО в три зміни. І сьогодні ми значно сильніші, ніж півтора місяці тому. Не дай Боже, але хай тільки-но сунуться! Ми будуємо свій новий Український дім на надійній основі європейських цінностей та патріотичного піднесення всього українського народу", - підкреслив Порошенко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Отто фон Бисмарк Показати IP 25 Жовтня 2014 21:46
Заключайте союзы с кем угодно, развязывайте любые войны, но никогда не трогайте русских.
))) до Отто фон Бисмарк Показати IP 26 Жовтня 2014 10:44
две мировые войны развязали тем, что столкнули германию и россию/ссср. все закончилось крахом и для тех, и для других. бисмарк просто хорошо знал матчасть, писал для своих.
Всезнайко Показати IP 25 Жовтня 2014 21:56
Все буде по чесному... 5 мільйонів на Сході не проголосує.
вонижедіти Показати IP 25 Жовтня 2014 22:11
і памперси тримаємо сухими!
123 Показати IP 25 Жовтня 2014 22:30
коментар було видалено
яхуйок Показати IP 25 Жовтня 2014 22:33
коментар було видалено
Тьотя Показати IP 25 Жовтня 2014 23:13
Будьмо мудрими !Та ми ще самі не хочемо порядку на Україні ! Ми всі КИШЕНЬКОВІ ПАТРІОТИ ! За гроші ( не залежить від валюти) ми можемо такої фігні наробити, що наші діти, внуки і правнуки довго ще будуть в такому бардаку жити! Ми і Європі не потрібні і Росії і США ! Крім нас ніхто порядку не наведе! Нас українців пересварили між собою, а ми цього не розуміємо! Українці любіть один одного! Сусід сусіда, родича! Будьмо співчутлиливі один до одного, культура якась має бути елементарна, повага до старших! Не все вирішують гроші! Після виборів життя буденне продовжується! І як сусід сусідові не допоможе, то чого ми хочемо від олігарха! Працюймо хто розумово, а хто фізично! Не крадіть, не брешіть, не вбивайте один одного, не беріть і не давайте хабарів ! МИ хочемо нової України !
))) до Тьотя Показати IP 26 Жовтня 2014 10:45
слово в слово вам говорили год назад. надо было тогда начинать. сейчас уже просто поздно. поздно.
для тьотi Показати IP 26 Жовтня 2014 09:11
Дуже хорошi побажання.Щасти вам за мудрiсть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus