USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Постанову про імпічмент Шухевичу передав Власенко, - нардеп

20 Листопада 2016 17:53
Народний депутат України, лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко розповів, що заяву про імпічмент президенту Порошенку його колезі Юрію Шухевичу передав депутат від «Батьківщини».

Про це нердеп розповів у ефірі каналу 112 Україна.

Ляшко наголосив, що депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко в офісі Сергія Тарути 3 листопада передав Шухевичу заяву про імпічмент.
Як повідомлялося раніше, нардеп Юрій Шухевич намагався виступити з трибуни з оголошенням імпічменту Петрові Порошенку. Йшлося про усунення президента з посади та призначення слідчої комісії для розслідування його роботи. Голова фракції ­Радикальної партії Олег Ляшко з однопартійцями забрали колегу від парламентської трибуни.

Згодом Ляшко розповів, що «Батьківщина» вчинила нечесно, виводячи до трибуни депутата від РП з виступом від своєї фракції.

«Як відомо, Медведчук і Тимошенко хотіли використати Юрія Шухевича у брудній політичній грі, коли вони підсунули йому матеріали, з якими він мав вийти на трибуну, оголосити їх, після чого з ним могло статися найгірше. Шухевича хотіли зробити сакральною жертвою, щоб підірвати Україну зсередини. Тимошенко злягалась з Медведчуком і програла», – повідомив Ляшко.

Окрім того, політик розповідав, що після того, як проект постанови про імпічмент президенту озвучив би з трибуни син командувача УПА Юрій Шухевич, «представники московського ворога мали намір убити». І це, зі слів політика, стало б пусковим моментом до дестабілізації ситуації в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 20 Листопада 2016 18:53
Олег Ляшко то порядна людина!
Петро Показати IP 20 Листопада 2016 20:20
Азіров: "Україна щаслива, бо має підарок - Ляшко"... (з бігборду) Це сліпий Шухєвич мав прочитати "постанову" з трибуни? (це нічого, що йому допомагав дійти штатний помічник Шухевича?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus