USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий-старий член фракції «Батьківщина» у Луцькраді повернувся

29 Серпня 2013 10:40
Під час 44 сесії Луцької міської ради оголосили рішення фракції «Батьківщина»: її лави поповнив депутат Богдан Шиба.
Нагадаємо, що Богдан Павлович, завдяки цій політсилі, виборов посаду міського голови на минулих виборах. Згодом був членом фракції «За Україну». Коли її не стало, сходив у «Фронт змін». Коли вичерпався час і цієї політичної структури, треба було шукати якусь нову фракцію. Тоді, певно, згадав за Батьківщину.

На місці депутатів з «Батьківщини» треба було б подумати, перед тим, як приймати такі рішення. Адже, як показує практика, куди б Богдан Шиба не пішов – там дуже швидко перестає існувати фракція.
ЧИТАТИ ЩЕ: БОГДАН ШИБА ЗНОВУ ПОВЕРНУВСЯ У ВО «БАТЬКІВЩИНА»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
акусабиш Показати IP 29 Серпня 2013 11:23
Ставий чвен - гавний чвен)))
Александр Показати IP 29 Серпня 2013 12:29
Депутатам надо обязательно посоветовать ВН заняться синтаксисом и пунктуацией и свои советы держать "когда подрастут" до депутатства
Гоги до Александр Показати IP 29 Серпня 2013 13:35
Педерастёшь, сынок, - паймёшь)))
Факт Показати IP 29 Серпня 2013 14:37
Прочитав і .... Мій улюблений сайт перетворився на тупий заказник. Яке має право журналіст робити оціночні судження на кшталт: "На місці депутатів з «Батьківщини» треба було б подумати, перед тим, як приймати такі рішення. Адже, як показує практика, куди б Богдан Шиба не пішов – там дуже швидко перестає існувати фракція." НИЗЬКО! НИЖЧЕ ПЛІНТУСА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus