USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькраді - нове міжфракційне об’єднання

29 Січня 2014 10:54
Про створення нового міжфракційного об’єднання оголосили перед початком 52-ї сесії Луцької міської ради.

Заяву з проханням оголосити про створення міжфракційного об’єднання «Народна Рада», до якого входитимуть фракції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода», озвучив перед початком засідання міської ради Луцький міський голова Микола Романюк.

Звернення депутатів міжфракційного об’єднання до лучан з приводу подій, що відбулися останнім часом, зачитав депутат Юрій Вега.

У зверненні йдеться про те, що народні обранці категорично засуджують всі спроби застосування сили проти мирних демонстрантів, проти власного народу та висловлюють обурення діями влади, яка перейшла усі допустимі межі. Вимагають також негайної відставки Президента Віктора Януковича та голови Верховної Ради Володимира Рибака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
для Показати IP 29 Січня 2014 11:17
ДЕ*ІЛІВ!Яке це міжфракційне об"єднання,якщо до нього входять фракції "Батьківщини" і "Свободи"?Де логіка?ЛЮДИ! Кого навибирали?Залишилось не так багато часу,коли знову будемо вибирати.ДУМАЙТЕ!
Іра Показати IP 29 Січня 2014 11:18
Шкода, що найкраще у наших обранців виходить тільки створювати все нові об'єднання. Лучани обрали депутатів для інших цілей, було б добре, щоб все таки депутати займались проблемами міста.
Андрій Показати IP 29 Січня 2014 11:50
Два об'єднання в об'єднання! Коли вже дооб'єднуються і почнуть щось робити?
Луцьк до Андрій Показати IP 29 Січня 2014 12:11
Такі, як ці працювати вміють тільки язиком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus