USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Позиція луцького мера щодо євроінтеграції України. ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ

24 Листопада 2013 13:10
Позачергова сесія Луцькради, де розглядатимуть питання євроінтеграції, відбудеться у понеділок, 25 листопада. Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.
Скликати позачергову 47-у сесію міської ради очільник міста розпорядився о 16.00 в залі засідань міської ради.

Згідно з розпорядженням, на позачерговій 47-у сесії розглядатимуть питання «Про ситуацію, що склалася з євроінтеграційними процесами в Україні»

Луцький міський голова Микола Романюк у відеозверненні до громадськості висловив свою позицію щодо участі України в євроінтеграційних процесах.
«Я думаю, багато лучан давно вже визначилися з європейським вибором. Ми сьогодні за те, щоб підписати Угоду, за те, щоб інтегруватися до країн Європейського Союзу», - сказав очільник міста у відеозверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучано Показати IP 24 Листопада 2013 14:24
І ВИ ЙОМУ ВІРИТЕ???? чи вуйтовичу з клімчуком, що розводили вас як котят вішаючи прапор біля ОДА?
Віра в краще Показати IP 24 Листопада 2013 15:04
Добре, що він хоч думку свої висвітлив! Давайте вихідні дні нам, у наст. п'ятницю, не лише дер. структурам,а й приватним!!! Для того,щоб українці могли поїхатив наст. вихідні до Києва,у разі, не підписання угоди!
кгб Показати IP 24 Листопада 2013 15:47
уже респект, що висловив свою позицію, а не оглядався на стіни білого будинку. тут коля молодець!!!!!!!! цікаво, чи в понеділок на сесії мєсні регунальщики підтримають луцьк чи кабінет зради? думаю, просто не буде...
нелучанин Показати IP 24 Листопада 2013 18:31
а клинчика чомусь не чути !!! мабуть, ПАХАН не дав отмашку
Vetal Показати IP 24 Листопада 2013 19:07
Я однозначно за ЄС! "Саветскій саюз" нас погубить!!!
taras Показати IP 24 Листопада 2013 21:02
Шановний Романюк (в думках як згадую про Вас пробігають числені епітети та спробую стриматись...) Європа це сміття, туалети, ДОРОГИ, місцеве самоврядування яке думає не про Буратіно та коханок, тому наведіть лад в себе з туалетами а тоді пхайте одне місце в політику або ж ідіть в політику та залиште луцьке корито а то Ви як баба, що товстим задом намагається влізти на два воза.... не вийде ....!!!! P/S/ КОЛИ ПОРЕМОНТУЮТЬ МІСТ НА ГПЗ?????????????
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 00:11
Гарно сказано! Виявляється що в нас все добре і ми вже давно живемо в Євросоюзі. Мабуть треба буде до окуліста сходити. А, і чого ж тоді майдани збирають?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus