USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Правоохоронці блокували авто депутата Волиньради

20 Грудня 2013 11:14
Сусіди депутата Волиньради Ігоря Гузя ледве не вчинили самосуд над правоохоронцями, які намагалися заблокувати авто депутата.

Під час сесії обласної ради, яка відбулася 20 грудня, депутат Ігор Гузь звернувся із запитом, у якому закликав начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука та прокурора Волинської області Андрія Параку подати у відставку.

З його слів, посадовці, як офіцери, повинні написати рапорти про відставку вже сьогодні за злочинні дії, які ці високопосадовці вчинили протягом останнього часу на Волині.

Як розповів депутат, сьогодні зранку авто слідчих блокували його автомобіль, після чого вручили повістку про виклик на допит. Правоохоронці боялися представитися, а згодом сказали, що перебувають не при виконанні службових обов’язків та на приватному авто. Як повідомив депутат, його сусіди ледве не вчинили самосуд над правоохоронцями, захищаючи депутата, адже не підтримують репресивну політику Януковича.

Депутат нагадав про те, що 23-річна дівчина Майя Москвич носить «кандал», немов небезпечний злочинець. З його слів, це нагадує сталінізм зразка 1937 року. На його думку, своїми діями злочинна система діє на користь опозиції, адже побачивши Майю Москвич по телебаченню, глядачі зможуть уявити на її місці своїх дочку чи сина.

Також він звинуватив правоохоронців у захисті «тітушок» у кабінеті Бориса Клімчука. Зі слів депутата, після зміни влади, високопосадовці будуть змушені давати покази щодо цього інциденту.

Депутати облради не підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Гусю Показати IP 20 Грудня 2013 11:26
Блокували авто... А за що ти його придбав, якщо ніде не працював? Чи за бабло євромайдану, яке захід підганяє?
депутат МР Показати IP 20 Грудня 2013 11:41
Так відреагував Терещук на зверення Луцької міської ради щодо непереслідовання активістів. Думка громади для нього це пусте місце і навіть після прийняття ВР відповідного закону, за який проголосувала конституційна більшість. Інстинкт самозбереження шлягом вішання лапши волинянам і доказування вірності Гаранту. Нехай Гузь ініціює для розгляду на сесії питання стану правопорядку і безпеки громадян в області і роль в цьому привезеної Терещуком команди. Один переганяє другого, в тому числі і останє призначення начальником в Любомль. Цей взагалі був обєктом скандалу на всю Україну повязану з вілою під Києвом і війною з сусідами.
Всезнайко Показати IP 20 Грудня 2013 12:14
Закон ще не підписаний Президентом, тобто не діє...
Гость Показати IP 20 Грудня 2013 12:36
Що ця Майя,що цей Гудзь Хероями себе роблять.Щоб засвітитися пропіаритися,цей вже біля каритця помаленьку гарненько живиться, а ця дівуля хоче туди потрапити. Хто його машину блокував, кому він потрібен.Його захищали сусіди. та в мене також є такі сусіди,як ти депутати,плюнути хочеться у ваше сите рильце, а не захищати. Ти так думаєш і сам про себе пишеш. Народ про тебе так не думає.
Андрій Показати IP 20 Грудня 2013 12:44
Шановний Гість,щоб Ви не говорили,а цих людей потрібно поважати тільки за те,що вони мають активну життєву громадянську позицію.А Ви так і залишитеся гостем на чужій гостині,здатним тільки на те,щоб когось обплювати.
Андрі Ю до Андрій Показати IP 20 Грудня 2013 13:15
Така "активність" - це не те, що люди довіряють депутатам коли їх обирають! А поведінка Гузя, це взагалі суцільна істерика і хамство (це ще дуже м'яко кажучи)! Так що підтримуючи таких "депутатів" ви також ставите себе в один ряд с такими...!!!
Андрійові Показати IP 20 Грудня 2013 12:47
Це ти, Гузь?
иван Показати IP 20 Грудня 2013 13:03
щоб ви неговорили але люди завжди прави коли кажуть :-що сусиди деколи крашщі чим родичі : висновок :- завжди бутьте толерантні із сусідами -помогайте ім і це буде взаемно в любий для вас критичний час :-поважайте сусідів-поважайте наших людей-менше злості більше терпимості один до одного і все буде гаразд в нашій хаті-чого завжди нам всім бракуе
сусід Гузя до иван Показати IP 20 Грудня 2013 13:17
А якому сусіду Гузь допоміг?!:)))
правда Показати IP 20 Грудня 2013 13:21
А де правда Гузь? Де фото блокування? Де?:) Ти мило розмовляеш і все!:)
Гудзь Показати IP 20 Грудня 2013 13:24
Гузь.. ніде не працював і на авто заробив.. вам самим не смішно? Він тільки й вмієш підставляти інших, йому просто завсино що Мая на перших шпальтах, а його бач забувають... гани його вшияку революціонера хрєнова.. хай дує у свій Ізраїль
гузькові Показати IP 20 Грудня 2013 14:09
Гузьо, що ти мелеш? Живу в одному підїзді і все бачив своїми очима. В тебе не бракує нахабства так брехати людям? Хто тебе захищав, кому ти потрібней?
Достовірно Показати IP 20 Грудня 2013 14:57
Гузю за активну громадську позицію, Мартиненко платить 40 000грн в місяць.
Іра Показати IP 25 Грудня 2013 11:42
Гузь - це дуже не порядна людина, яка не виконує жодного рішення суду, винесеного не на його користь!!! Тому його крики про ЄС, де є верховенство права - це все пусті слова. Він нічого не вміє, окрім, того як кричати на інших.
Снігурка Показати IP 3 Січня 2014 18:18
Дорогі ВОЛИНЯНИ давайте забудем хто такий гузь . І його інтереси ..Патріот бандери ЄЄЄЄЄ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus