USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президент залишився президентом Roshen, а не України. ДУМКА

24 Квітня 2016 09:41
Петро Порошенко повинен нести політичну відповідальність за призначення Олександра Данилюка на посаду міністра фінансів. Проте справу покриватимуть, бо президент сам був у центрі офшорного скандалу. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Президент залишився президентом Roshen. Так і не ставши президентом України. Нічого дивного. Влада залишається владою. Вищі державні посади залишаються засобом заробляння грошей. А не засобом реалізації політичних програм, національного інтересу", - каже політолог.

Суспільство вже звикло до того, що альтруїсти до влади не йдуть, зазначив Золотарьов.

"Якби ми хоча б намагалися йти до Європи, рішення було б 100-відсоткове - відставка. Альтернативи тут нема. Політичну відповідальність за відставку Данилюка повинен взяти на себе або Порошенко, або Гройсман. Але поки не зробили цього. Хоча б продемонструвати, що ми рухаємося в правильному напрямку", - вважає політолог.

Як відомо, перед призначенням на посаду міністра з'явилася інформація, що Олександр Данилюк, працюючи на держпосадах в Україні, залишався директором двох лондонських компаній. Данилюк все заперечував. Міністр зазначив, що вже пояснював ситуацію з компаніями і більше не має часу на розмови.

Пізніше він визнав, що формально досі є директором трьох офшорних компаній. Дві з них знаходяться на Кіпрі, одна - на Кайманових островах.

Нагадаємо, понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Днями вони приступили до публікації викривальних статей, одна з яких розповідає про секретний офшор і "моральний злочин" Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІМПЕРІЯ ГАРАНТА: ПОРОШЕНКО ВИКОРИСТОВУЄ ОФШОРИ БІЛЬШЕ 15 РОКІВ. РОЗСЛІДУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тряпка Показати IP 24 Квітня 2016 09:57
він ще гірше Януковича
777 до Тряпка Показати IP 24 Квітня 2016 10:44
Неужели? Дошло наконец?
Шльома Показати IP 24 Квітня 2016 10:34
І чим ви не задоволені? Це ж наші при владі! Ви,як були гоями,так і будете.До влади вас ніколи ми не допустимо.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2016 11:29
Жиди сьогодні правлять нами. А ми ще гірше між жиди. Ми продали дідівську славу. Жиди в ярмо нас запрягли.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2016 14:44
Паскуда пврхата кишені грошима набиває тоді як хлопці гинуть.Чому ЗМІ мовчать що наших вчора накрили під Марїнкою знищили велику кількість техніки бо не було чим відбиватсь.Петя будь ти про**ятий
Сераховичі Показати IP 24 Квітня 2016 19:43
ні порох ні гройсман своіх не здадуть! і крім данилюка там половину зі складу "нового" каб міну треба гнати ср... мітлою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus