USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президенту потрібно розмежовувати владу і не бути виконавцем, - експерт

21 Листопада 2016 23:40
В Україні потрібно реформувати інститут президенства, щоб глава держави не брав на себе виконавчу владу.

Про це заявив голова громадської організації "Центр.UA" Олег Рибачук в ефірі програми "Про політику" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

З його слів, щоб змінити систему - не потрібно проводити постійно вибори. А варто реформувати інститут президентства, у який все упиралося свого часу ще за Ющенка.

"За три роки Порошенко сконцентрував величезну владу. Потрібно прийняти закон. У Конституції виписано так, що президент може призначати поліцейського у кожному селі, бо він гарант усього нашого. Принаймні раніше було так. Досить дивно, що немає закону про імпічмент. У нас відбулися неформальні зміни. Потрібно розмежовувати владу і не брати на себе функції виконавчої влади і не сунутися у бізнес", - відзначив Рибачук.

Також він додав, що президенту потрібно займатися президентським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus