USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Професійності уряду ми не бачимо», – нардеп з Волині про заяву Гончарука

17 Січня 2020 22:47
Нинішній уряд – політично-інфантильний і не хоче брати на себе відповідальність за свої дії. Таку думку в ефірі телеканалу «Еспресо» висловила народний депутат, членкиня групи «За майбутнє» Ірина Констанкевич, коментуючи заяву прем’єр-міністра Олексія Гончарука про відставку.

Про це інформують на сайті нардепа.

«Ті заяви про наміри дій, які прозвучали на початку каденції нашого уряду, не відповідають тому, що відбувається в нинішніх реаліях. На жаль, професійності уряду ми не бачимо. Це стосується усіх сфер. Наприклад, де обіцяні ним зарплати вчителям у 4 тисячі євро? Де обіцяні соціальні гарантії? Їх немає. Нинішній уряд не взяв на себе відповідальність за результати своїх дій. Але такий інфантильний уряд, як прийшов, так і піде, а потерпатиме ціла країна. Адже нинішні розпочаті земельні, економічні реформи при таких підходах можуть мати незворотні наслідки», – зазначила Ірина Констанкевич.

Парламентар додала, що ще на початку роботи Кабміну було зрозуміло: до влади прийшли люди, які не мають достатніх компетенцій.

«Але суспільство дуже хотіло змін. Був високий запит на нове. Минуло кілька місяців і ми зрозуміли, що не все нове є кращим. Тепер суспільство розуміє, яким важливим є запит на професійність», – зауважила нардеп.

Ірина Констанкевич вважає, що не лише Росія зацікавлена у тому, аби Україну «трясло» у постійних політичних скандалах. На думку нардепа, на політичні процеси в країні впливають як зовнішні, так і внутрішні фактори.

«Тому завдання України – рости і міцніти, щоб було менше спокус і бажань нас розхитати», – наголосила нардеп.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук подав заяву про відставку 17 січня, її він скерував Президенту Володимиру Зеленському. Трапилося це після оприлюднення у мережі 15 січня скандальних записів, на яких начебто звучать голоси урядовців на нараді у прем’єра. У розмові лунали образливі характеристики на адресу керівника держави, мовляв, він нічого не розуміє в економіці. Справжність цих записів не підтверджена. Увечері 17 січня з’явилася інформація, що Зеленський заяву Гончарука не прийняв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Емвееф Показати IP 17 Січня 2020 23:03
А нам нравіцца!
Дипломат Показати IP 18 Січня 2020 10:11
Не політкоректно, шановна пані !
скандаліст до Дипломат Показати IP 18 Січня 2020 12:04
Видно уряд добряче попутав чиїсть некоректні по відношенню до держави плани.
Луцьк Показати IP 18 Січня 2020 10:49
І нам все нравіца
Такое... Показати IP 18 Січня 2020 12:23
Боже які ж вони криси... за пару місяців хочуть 4евро щоб зробили))) та всі попередники що не день то грабили людей вмкраїні на 100тні міліонів... і навіть не вкривали цього... Зеленський красафчик!
Як є Показати IP 18 Січня 2020 13:50
Все правильно сказала. От цікаво, а взяв би якийсь підприємець до себе на фірму директором особу без професійного досвіду? А чи погодився б, що його заступниками стали особи далекі від галузі роботи підприємства? Чи покликали б ви робити ремонт у квартирі бригаду на чолі з прорабом, який перед тим музику в школі викладав? Чи пішли б ви до лікаря, який викладає в соц мережах гарні ролики про себе, а лікарем пропрацював 6 місяців і навіть ніхто про нього не чув ще ні хорошого ні поганого? Ну і тд. Реалії
Народна прокуратура Показати IP 18 Січня 2020 14:51
Суспільство хотіло нових облич, суспільство хотіло нових облич... Цю мантру людям втовкмачували через підконтрольні телеканали, щоб дегітимізувати владу, яка прийшла на крові майданівців і міліціонерів. Сакме тоді "нова влада" доказувала, що люди згідні терпіти кілька років непрофесійних чиновників, аби лиш вони були новими. Як показало життя нові виявились ще більшими негідниками, до того ж ще й телепнями
Михайлович Показати IP 18 Січня 2020 16:38
Без покаяння нічого не буде....
точно до Михайлович Показати IP 18 Січня 2020 18:09
Починай каятись першим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus