USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Прослуховування Холодницького було законним, - Луценко

24 Березня 2018 17:39
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що встановлення прослуховувального пристрою в кабінеті глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького було санкціонована судом. Про це 24 березня повідомляють Українські новини.

Крім того, Луценко заявив, що Назар Холодницький не звертався в Генеральну прокуратуру із заявою у зв'язку з незаконним прослуховуванням.

"Ні, не звертався", - сказав Луценко в суботу журналістам.

Більше деталей Луценко не повідомив.

Нагадаємо, 20 березня ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що в робочому кабінеті глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницька було знайдено підслуховувальний пристрій.

Наступного дня голова НАБУ Артем Ситник заявив, що журналісти перекрутили інформацію про прослуховування. Сам Холодницький підтвердив інформацію про прослуховування у нього в кабінеті, заявивши, однак, що не знає, кому належить "жучок".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яким Показати IP 25 Березня 2018 04:19
чином суд міг визнати потребу у підслуховувані Холодницького, якщо він про те не знав? Щось ту смердить московськими привичками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus