USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

При Романюку створили Раду директорів

30 Липня 2011 08:28
При луцькому міському голові створили Рада директорів підприємств та організацій.

Як повідомили у Луцькій міській раді, мета діяльності такої ради - "вдосконалення дієвого механізму співпраці органів місцевого самоврядування з підприємствами та організаціями міста, узгодження адміністративних і громадських зусиль щодо створення у Луцьку сприятливих умов для економічного та соціального розвитку".

Рада повинна "сприяти створенню умов для розширення масштабів прибуткової діяльності підприємств та організацій міста", зростанню обсягів виробництва, реалізації зовнішньоекономічної діяльності; представляти інтереси трудових колективів і їх громадських об'єднань в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади, проводити роз'яснювальну роботу серед трудових колективів міста щодо стратегії розвитку міста; захищати законні права та інтереси трудових колективів на території міста Луцька; сприяти реалізації освітніх програм для керівників та персоналу підприємств, організацій міста".

Крім того, рада вивчатиме проблеми, що виникають у роботі керівників підприємств, організацій міста, та вноситиме пропозиції до органів місцевого самоврядування для створення сприятливих соціально-економічних умов розвитку підприємств всіх форм власності; пропозиції щодо покращання умов для ведення економічної діяльності суб'єктів господарювання на муніципальному рівні; розглядатиме спірні питання, які виникають між суб'єктами господарювання та органами місцевого самоврядування, вноситиме пропозиції щодо їх вирішення; співпрацюватиме з громадськими об'єднаннями суб'єктів господарювання, залучатиме їх представників до розробки та реалізації програм економічного та соціального розвитку міста; проводитиме іншу роботу, згідно з затвердженими планами роботи та програмами діяльності на відповідний період.

До складу Ради директорів, увійшли директор ТзОВ «Волиньторгхліб» Олександр Грицуняк, директор ДП «Автоскладальний завод №1 «АТ «Автомобільна компанія» Богдан Моторс» Володимир Гунчик, директор ПАТ «Волинь-Авто» Юрій Корольчук, голова правління ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін, директор ДП Міністерства оборони України «Луцький ремонтний завод «Мотор» Микола Матрунчик, голова спостережної ради ТзОВ «Театральний» Володимир Мікуліч, генеральний директор ПАТ «ВГП» Ілля Мірецький, директор ЗАТ «Луцькавтодор» Юрій Ольховий, виконавчий директор ВАТ «Хліб» Антоніна Остапова, генеральний директор ПАТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський, директор ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха, генеральний директор ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» Олександр Шараєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
народ Показати IP 30 Липня 2011 10:27
Про які освітні програми для персоналу підприємств ви говорите?Якщо ваші комунальні підприємства збиткові,бо працюють на відкати вам же,то ви ще будете вчити цьому і керівників інших прибуткових підприємств???
Nick до народ Показати IP 1 Серпня 2011 09:40
кого вчити, домовлятися будуть, хто більше дасть, і що кому дістанеться, з того що поки ще є "Достояніем народа".
012222 до народ Показати IP 1 Серпня 2011 11:26
"народу, ніку, сорому"- шавки гавкають - караван іде
Сором Показати IP 30 Липня 2011 19:04
Ці всі керівники Ради директорів, звичайні комунякі перфарбовані, дружбани та " собутыльники" мера. Нічого толкового вони всі не нарадять!
споглядач міського бардака Показати IP 31 Липня 2011 09:16
Драма методів керівництва Романюка в тім, що він в крісло посадить мавпу, але за принципом: "своя". Інтелект при підборі кадрів для нього немає ніякого значення. Аби не було голослівно, подивіться на його кадри! Перестраховщик, неграмотний (перший вуз заочний, другий - Божидарника - можна зрозуміти, як можна вчитись, будучи вже лихварем). Це маленький приклад з того, як відсутність яскравих особистостей в сфері владний відносин і, що ще більш важливо, в сфері державного і муніципального управлінь, є симптомом важкої системної політичної кризи на всіх щаблях влади. В списку - усі бізнесмени, але, як відомо, бізнемсмени - не найрозумніша частина суспільства, а просто, особлива категорія людей. В місті є особистості, які стоять у всіх відношеннях на пять голів вище згаданих імен. З такими, як Микуліч, Чорнуха і Остапова, не те, що не можна виконувати написане зверху, а навіть посилати їх за презервативами.
Радник Показати IP 31 Липня 2011 13:56
Обов"язково "Сорома" та "Споглядача" ввести в цю Раду! Перший буде "стоять на шухере", а другий приносити їм презервативи.
андрей Показати IP 31 Липня 2011 21:32
Рада крадунів
Сусідка Показати IP 1 Серпня 2011 00:28
А суддями були : якіїсь два Ослли , ОДНА нікчемна Шкапа (Сокол)) і два старенькі Цапа (Кривий і Кравчик)
людмитла Показати IP 1 Серпня 2011 00:34
Рвотний порощок
лучанка Показати IP 1 Серпня 2011 00:35
Народ, як довго ми будемо терпіти це мос.. - жид... кодло
Nick Показати IP 1 Серпня 2011 09:44
а ще було по ВТ показували, Романюка, і каже він колегам: треба проголосувати про виділення зем ділянки, тут одні хороші люди просили, тож давайте неспімо, проголосуйте" - откат получите (на хліб з маслом хватить, а ікра у них вже давно в холодильнику)
VSC Показати IP 18 Листопада 2011 18:54
а я там и мне хорошо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus