USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонники екстрено вивозять свої родини з Криму

18 Березня 2014 09:45
Держприкордонслужба вивозить сім'ї своїх співробітників в Одеську область. Натомість самі прикордонники з Криму не йдуть. Вони й далі несуть службу, хоч їхні частини заблоковані, йдеться в ТСН.

Так звана влада Криму почала виганяти сім"ї прикордонників з відомчих квартир у Чорноморському, Євпаторії та Севастополі. Якщо ті не поїдуть самі, то найближчими годинами їх виселять силою, розповіли в Держприкордонслужбі.

"Агресори дозволяють собі безчинства щодо жінок і дітей. Протягом минулого тижня так звані російські миротворці вже виселили з відомчих квартир 11 прикордонників та 19 членів їхніх сімей, 9 з яких - діти", - розповів начальник відділу взаємодії зі ЗМІ Держприкордонслужби Олег Слободян. Прикордонники намагаються якнайшвидше вивезти родини в Одесу у відомчий санаторій. Самі вони не припиняють нести службу у заблокованих частинах Криму.

Водночас прикордонники повідомляють, що за весь час на бік так званого уряду Криму перейшов лише один прикордонник. Зрадником виявився колишній начальник Азово-Чорноморського управління Віктор Мельниченко. Його вже звільнили та позбавили військового звання.

Трохи розрядилася ситуація на Арабатській стрілці. Російські військові на трьох БТРах і далі утримують газову насосну станцію, але вглиб Херсонської області пройти не можуть. Їх заблокували місцеві прикордонники та десантники 79 аеромобільної бригади. Прикордонники також спростовують інформацію російських ЗМІ про біженців.

Останніми тижнями пасажиропотік між Україною та Росією взагалі знизився на 20 відсотків. Багатьох росіян українські прикордонники завертають у Росію. Серед них здебільшого тих, які намагалися ввезти в Україну вибухівку, зброю, ножі. Не пропускають також тих, хто не може пояснити, з якою метою їде в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мирНА Показати IP 18 Березня 2014 09:52
Як завжди істерія і страхання з брехнею від ТСН!!!
Рома Показати IP 18 Березня 2014 10:09
100% врут
на холєру Показати IP 18 Березня 2014 17:13
росіянам пертися в україну якщо по їх ЗМІ у нас все так погано? Відповідь бо вони військово зобовязані і виконують вказівку Путлера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus