USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Привезли останні протоколи з луцької дільниці

28 Жовтня 2014 22:18
Окружна виборча комісія №22 завершила усі уточнення по виборчих дільницях. Знову не обійшлося без тиску на членів ОВК, тупцювання активістів під Луцькрадою та поважних гостей із Києва.

Так, у Луцьку триває засідання, на якому мають затвердити протоколи із остаточними результатами волевиявлення в ОВК №22.

Зауважимо, що розпочати свою роботу мали о 17:00, втім, із 45-ї дільниці довго не надходили протоколи. Окрім того, на вулиці знову почали збиратися громадські активісти та представники Самооборони Майдану Волині. Нагадаємо, усю минулу ніч окружна комісія була в оточенні Самооборони.
Доки усі чекали протоколів, на ОВК виник конфлікт: у приміщення зайшов екс-голова Ради національної безпеки України Андрій Парубій. У зв'язку з тим, що в приміщенні можна перебувати лише зареєстрованим членам, секретар ОВК попросила його зареєструватися, однак політик відмовився. Він сказав, що прийшов знайомитися, втім, члени ОВК почали дорікати йому, мовляв, чому він зайшов без реєстрації. Після словесних перепалок – Парубій покинув приміщення.

Нагадаємо, Андрій Парубій сьогодні під час прес-конференції заявив, що немає ані найменшої підстави перераховувати голоси у Луцьку і спроби перерахунку він сприйматиме як спроби затягування виборчого процесу.
Зрештою, комісія таки зібралася на засідання о 20:07.

На початку засідання окружної виборчої комісії голова Юлія Гринчук пояснила, чому відбулася така затримка із останньою дільницею.

«Останню годину я була на засіданні комісії на 45-й дільниці і бачила складнощі роботи. Уточнення стосувалися 9-го пункту, де в попередньому варіанті неправильно вписали у протокол один бюлетень, який винесли з дільниці. Це була виключно технічна помилка. Також зауважу, що є три окремі думки, однак, вони розглядатися не будуть, бо немає підстав. Якби проблема була у цифрах голосування, то це - інша річ, а так - технічна помилка, яка не впливає на результати голосування. Тому ці думки просто прикладаються до протоколу, але не розглядаються», - повідомила Юлія Гринчук.

Далі члени ОВК пішли вносити результати в електронну систему виборів, аби отримати електронний варіант протоколу про остаточний підрахунок голосів.

Варто зазначити, що на той момент, коли члени ОВК працювали, під приміщенням Парубій зібрав у коло своїх однодумців та почав виголошувати голослівні промови про підтримку Лапіна, мовляв, вони - єдині, побратими. Тому, усі, як тільки почули про проблеми на дільниці, одразу з’їхалися сюди з різних регіонів, аби підтримати їхнього товариша Ігоря Лапіна за позивним «Зола», який балотується в нардепи. З його слів, це вони роблять для того, щоб уникнути фальсифікацій.

Щоправда, реальних причин фальсифікації немає. Зі слів Юлії Гринчук, затримка - лише через технічні проблеми. А щодо таких мітингів під стінами ОВК, члени комісії говорять, що це затягує процес роботи й створює тиск на них.

До слова, уся ця тяганина триває уже другу добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Всезнайко Показати IP 28 Жовтня 2014 22:24
І чому той заслинений парубій приперся?
Зьома до Всезнайко Показати IP 28 Жовтня 2014 23:11
Не парубій а "по-рублю" - таке в нього поганяло.
Всезнайко до Зьома Показати IP 28 Жовтня 2014 23:18
З дитинства розумова відсталість в цього майдауна...
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 22:25
шкода ірину констанкевич. реально - перемогла вона. але ті здвинуті секторці,3і зброєю за спинами , змушують іі дати задню. лапін нфчого не зробить. другий гузь. виіжджатиме на Айдарі. сам-НІЦ не вартий. Фрина хоч би за гроші Палиці благодійністю займалася б. нам би користь була... а так...не матимем свого депутата!!!
Всезнайко до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 22:59
Згідний з Вами... На людській крові пруться в Раду.
55 до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 08:24
Ну якби реально перемогла Констанкевич - ми вже о 20.00 26 жовтня почули б результати екзит-полів по Луцьку, які б засвідчували її цілковиту перемогу. + її спостерігачів (і просто прихильників у комісіях) було повно на кожній дільниці - але жодного факту фальсифікації не озвучено. Так що, думаю, перемога Лапіна реальна, хоч і мінімальна. Ну а Парубій і шини самооборони - то звісно зайве... А щодо "за гроші Палиці благодійністю займалася б" - чудово, що заважає? Вона цим прекрасно займалася і без статусу депутата.
Луга до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 11:49
Пані та Панове, я дивуюся вашій українській психології раба - невже ви не зрозуміли ще до цих пір, що в народні депутати обирають не для того, щоб вони вам робили подачки і ви збирали крихти, що падають зі столу пана, а впершу чергу для того, щоб вони писали закони, які відстоюють права і свободи громадян. Чому Палиця, чи Констанкевич чи Лапін мають щось робити вам щось для міста - для того є місцеве керівництво.
Братуха Показати IP 28 Жовтня 2014 22:26
якого милого там прапор евросоюза?ми,що вже там?
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 22:46
Ви в повній задниці
АНОНІМУ Показати IP 28 Жовтня 2014 22:56
Вас треба відравити в ЛУГАНДОН звашим совковим мисленням. Чекали що хоть лучани прозріють після Майдану."Каким ти бил ,таким ти і остался". Мисленя іуд-може дадуть 30 срібників,а за це готові і чоботи вилизати.
Зьома до АНОНІМУ Показати IP 28 Жовтня 2014 23:14
Таке враження , що і ти теж там (в лугандоні) був так же само......
всезнающий Показати IP 28 Жовтня 2014 23:31
Цікаво, а чому Констанкевич мовчить? Ірино Мирославівно, як казав великий пророк - "БОРІТЕСЯ Й ПОБОРЕТЕ!" Відрив у голосах досить маленький і сумнівний , бо люди не роботи, через втому могли і помилитися у підрахунках. ТОМУ ЛОГІЧНО І ПО СПРАВЕДЛИВОСТІ ДО ТИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ГОЛСУВАЛИ І ЗА ЛАПІНА І ЗА КОНСТАНКЕВИЧ - ПОРІБНО ГОЛОСИ ПЕРЕРАХУВАТИ!!! Це буде правильно і прихильники цих двох кандидатів припинять лити бруд на них, та й власне кажучи , між "СОБАЧИТИСЯ". .А я,як всевидящий, можу сказати ,що ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПЕРЕМОЖЕ! Ірино Мирославівно - БОРІТЕСЯ!!!
Анонім до всезнающий Показати IP 29 Жовтня 2014 09:35
Вона не мовчить. І я надіюся, що закон також мовчати не буде. Скоро почуєте.
Волинським новинам Показати IP 28 Жовтня 2014 23:33
А чому ви витираєте коментарі про те, що Парубій розумово відсталий з дитинства?
Нормальний Показати IP 28 Жовтня 2014 23:38
Одна радість від виборів, що ВО "Сволота" пролетіла...
Просто мама Показати IP 28 Жовтня 2014 23:48
Підтримую Констанкевич! Перерахуйте голоси! Ні черепашкам-ніндзя у верховній раді!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 08:06
Навезли по лікарням поліщуків , які не мали права голосувати на одномандатному округу по мажоритарних списках..Адмінрксурс? Наскільки більш від звичного заповнели чужими лікарні і диспансери? Методи яника?
Андрій до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 08:49
Як у Вас повертається язик говорити про поранених воїнів які потерпіли,за таку непотріб яка цурається свого імені,що їй дано було при хрещенні,а використовує позорний нік Анонім,знаючи про те,що адмінресурс і медіапростір працював на Констанкевич.
Вибори до Андрій Показати IP 29 Жовтня 2014 09:36
Адмінресурс працював на Іванюка та Лапіна!!!!!!!!!!!!! "Знаток" великий!
Луга до Вибори Показати IP 29 Жовтня 2014 11:56
Тільки чомусь на конкурсах краси, дівчатам давали завдання агітувати за пані Констанкевич а не за Лапіна, і чомусь в школах просили діток переконати батьків голосувати за пані Констанкевич. То про який адмінресурс ви говорите? Скажіть відразу скільки вам обіцяли заплатити за ці пости.
Анонім до Луга Показати IP 29 Жовтня 2014 13:14
А ти знаєш, що цей Лапін ходив по студентським гуртожиткам і залякував дівчат, якщо не проголосують за Лапіна, то він їхніх хлопців забере на війну. Гуртожиток на Винниченка.
віто до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 14:35
а ти - одна з тих дівчат?
Аня до віто Показати IP 29 Жовтня 2014 15:51
якби я там була, то Лапіну в очі сказала все, що про нього думаю! І для цього мені не треба було нап'ялювати на себе камуфляж і балаклаву, як "мужні і сміливі герої"!!!!!!!!!!!!!
розум до Луга Показати IP 30 Жовтня 2014 10:22
Скажіть, в якій школі агітували? Щось такого не пам"ятаю, а діти ходять в гімназію № 21.
Степанович Показати IP 29 Жовтня 2014 10:13
З цих коментарів я вже не буду дивуватися чому в нас так на Україні !!!! Про хлопців таке писати. Які захищали нас без води і без їжі і зараз поранені. Вони на голій землі спали, з автоматами йшли проти найсучаснішої зброї в світі "Градів" .... Це коли ми спали в дома на ліжках теплих і їли, що хотіли, по барах пили .... (вище вказаний коментар -"Навезли по лікарням поліщуків , які не мали права голосувати на одномандатному округу...") Після виборів буденне життя продовжується. Я не дивуюся Путіну і Януковичу тепер , чесно ! Ми перетворилися на мавп !!! (це не від мавпи людина , це ми зараз перетворилися в красивих мавп!).
Лучанка до Степанович Показати IP 29 Жовтня 2014 17:50
А ви впевнені, що Лапін воюва на Сході. Чому він покинув своїх побратимів, як не раз казав, і вирішив до парламентського корита приєднатись? Як йому вдавалося за 2 дні іхати з Луцька до Щастя і зі Щастя і Луцька? Дивно це все. Не створюймо собі ілюзій і не робімо з людей богів. Вони всі хорошенькі.
Я до Лучанка Показати IP 29 Жовтня 2014 21:07
Так, я впевнена, бо особисто знаю цю людину вже багато років, і те, що він простояв весь Майдан і був сотником, і те, що камандує ротою в "Айдарі" і був у самому пеклі. А це вам ссилка на газету "Українська правда", де розповідається про Лапіна. Надіюсь цій газеті ви повірите? http://www.pravda.com.ua/articles/2014/07/21/7032532/ http://www.pravda.com.ua/articles/2014/07/17/7032171/
Андрій до Лучанка Показати IP 30 Жовтня 2014 08:36
Вам хоч інколи буває соромно?Я розумію,що Вам не по кишені утримувати совість...
Андрій до Степанович Показати IP 30 Жовтня 2014 08:41
Не дивуйтеся,це не хомо саіпієнс,це хомо еректус...Це ходячі шлунки...Радує,що це винятки із правил,в сім'ї не без виродка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus