USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Призначили нового в.о. міністра оборони України

25 Березня 2014 12:55
Верховна Рада пiдтримала вiдставку в.о. міністра оборони України Ігоря Тенюха.
Після цього народні депутати призначили в.о. міністра оборони генерал-полковника Михайла Коваля.
За відповідне рішення у вівторок проголосували 251 народних депутатів з 314 зареєстрованих в залі засідань, повідомила Gazeta.ua.
Кандидатуру Коваля на цей пост запропонував Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов - відповідний проект постанови був зареєстрований у парламенті у вівторок.

"Він професійний військовий... командував парашутним батальйоном, танкової дивізії, працював керівником штабу Внутрішніх військ, тривалий час працював заступником голови Держприкордонслужби", - заявив він в ході засідання.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомило, що народний депутат України Ігор Палиця під час виступу в парламенті заявив, що дії Міністерства оборони в час військової агресії потребують розслідування

ДОВІДКА: Михайло Коваль народився 26 лютого 1956 р. у Ізяславі - генерал-полковник прикордонних військ України. 5 березня 2014р. під час вторгнення на суверенну територію України "невідомих формувань у військовій уніформі" був викрадений біля військової частини під Ялтою - за свідченням очевидця. У ході оперативного розслідування у той же день вдалося встановити його місцезнаходження, після успішних переговорів звільнити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВАСЯ Показати IP 25 Березня 2014 13:34
ВІН БУВ АРЕШТОВАНИЙ БО расея ЗНАЛА ЩО ВІН БУДЕ НАСТУПНИМ ПІСЛЯ ТЕНЮХА.. І ПРОВЕЛА ЗНИМ ПРИСКОРЕНІ КУРСИ ЯК ЗДАТЬ УКРАЇНУ расеї.....
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:50
что тот что этот! армии и оружия та нету
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 14:04
Треба довіряти, бо інакше не буде порядку! Ми переможемо! Киянка
адмірал до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 15:54
Одному "довірили" - Крим прос...фукали! Чекаємо надалі... Призначення з розрахунку на помсту і злість цього генерала на росіян, що зривали з нього погони і на коліна намагались поставити, але цього ніхто не бачив, може і поставили, але доказів немає, а тільки слова. Башкаленка як намагались - всі бачили, а тут... може цей генерал і сам придумав для піару. У нас зараз на все йдуть, щоб тільки до корита. Але якщо з розрахунку, що він мститись росіянам захоче, то це дуже велика помилка!!!
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 14:23
порядок будет когда вернем смертную казнь за хищение страны Сумы за единство!
9876 Показати IP 25 Березня 2014 16:05
Повна ахінея призначати одного, бо не виконав наказа януковича, іншого - бо побував у полоні... А радником турчинов призначив кузьмука - той хоч знає як треба запускати ракети..... Так що ми переможем! Ворог буде розбитий, перемога буде за нами! І на трон забереться ніжна і тендітна юлія володимирівна на своїх високих підборах на знак протесту проти режиму януковича.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus