USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинський чиновник служив разом із міністром оборони

13 Червня 2014 16:16
Нинішній міністр оборони генерал-полковник Михайло Коваль ще в часи, коли він був майором, був кумиром для своїх підлеглих. І він – людина слова. Свого часу в одному гарнізоні з ним відбував службу очільник Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

Про це стало відомо під час звіту голови облдержадміністрації за 100 днів його роботи вчора, 12 червня.

Зокрема, його запитали, чи виправлять волинським військовим, які воюють під час АТО на Сході України, помилки у документах. Адже неодноразово мобілізовані скаржилися, що у їх документах не зазначено, що вони відбувають службу в зоні антитерористичної операції. Інакше вони не отримають статусу учасника бойових дій.

У відповідь, Григорій Пустовіт нагадав, що міністр оборони Михайло Коваль пообіцяв усім учасникам АТО поставити відмітку після завершення операції. Крім того, він знає міністра особисто, і каже – той чесна людина.

«Ми служили в одному гарнізоні з Ковалем, він тоді був майором. Це неймовірно порядна людина і людина слова. Він був кумиром для наших десантників. Є наказ, що військові беруть участь у бойових діях, усі хто в списках бригади отримають записи. Щоправда, як зазначив міністр, пост-фактум. Волинські бійці зараз поза зоною бойових дій але це не означає, що вони перебувають поза тими процесами АТО. Ми опинилися в епіцентрі, бо 51 бригада бере безпосередню участь у зведенні блок-постів і далі це робитиме. Також військова частина 1141 Національної гвардії бере участь в активних бойових діях. Усі вони гідно виконують поставлені завдання», - зауважив він.

Нагадаємо, днями стало відомо, що за тим, чи «достойні» військовослужбовці, задіяні у АТО, статусу учасника бойових дій, стежитимуть у СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До речі Показати IP 13 Червня 2014 21:24
Що означає "неймовірно порядна людина", якщо є просто "порядна людина"? Означає пустослів'я або Пустовіт..
Всезнайко Показати IP 13 Червня 2014 23:11
І я син лейтенанта Шмідта...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus