USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пустовіту буде складно перемогти, - Григоренко

18 Квітня 2011 08:35
Ймовірному кандидату у нардепи від ВО «Батьківщина» по місту Луцьку - очільнику міської організації тимошенківської партії Григорію Пустовіту - буде складно перемогли на найближчих виборах до парламенту – вважає депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Про це Григоренко заявив 17 квітня в ефірі програми «Діалог» на телеканалі «Аверс».

Нагадаємо, 14 квітня голова обласного осередку «Батьківщини» Анатолій Грицбюк назвав п’ятьох потенційних кандидатів у нардепи: Олега Кіндера, який може балотуватися у Ковелі, Сергія Шевчука - на Горохівщині, Григорія Пустовіта - у Луцьку, Андрія Сопронюка – у Маневицькому районі і Володимира Олійника – у Володимир-Волинську.

«На цьому ж демократичному полі кандидатом піде, скоріш за все, Анатолій Вітів - очільник «Свободи» в області, який про це заявляє. Тобто буде сильна боротьба в таборі демократів», - пояснив Григоренко своє припущення щодо майбутнього розкладу сил на виборах у Луцьку.

Окрім того, вважає депутат, «свого» кандидата у Луцьку висунуть і провладні політичні сили – «влада теж спробує за Луцьк поборотися».

«Тому я казав Григорію Олександровичу – шанси будуть у нього лише у тому випадку, коли він буде спиратися на всю партійну організацію, враховувати максимально думку партійців а не якоїсь вузької групи. Якщо ж не буде спиратися на думку партійців, не буде враховувати різні точки зору в партійній організації – буде складно», - вважає Григоренко.

Окрім того, Григоренко висловив здогад, чому Грицюк не назвав себе як потенційного кандидата у народні депутати по котромусь з мажоритарних округів Волині.

Він припустив, що Грицюк робить ставку на партійний список кандидатів, оскільки як голова обласної партійної організації, має шанси потрапити в прохідну частину списку.

«Наскільки я розумію, він перелічував мажоритарщиків – тих, хто піде по мажоритарних округах. Тому він себе й не назвав», - пояснив Григоренко.

Окрім того, Григоренко вважає, що не назвати себе як потенційного кандидата у народні обранці Анатолію Грицюку могла не дозволити «його природна скромність».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Bert O-Nill Показати IP 18 Квітня 2011 10:56
І легко програти
Ветеран ЗСУ Показати IP 18 Квітня 2011 15:01
Григорий Олександрович Пустовит самый достойный кандидат в Верховный Совет от Луцка ! Мы -Военные пенсионеры и действующие военнослужащие Будем голосовать только за него И очень странно что товарищ Григоренко сеет упадническое настроение вместо поддержки своего однопартийца

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus