USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грицюк розказав, хто від «Батьківщини» піде у парламент

14 Квітня 2011 17:10
Від ВО «Батьківщина» вже є п’ять потенційних кандидатів у народні депутати від Волині.
Це - Олег Кіндер, Сергій Шевчук, Григорій Пустовіт, Андрій Сопронюк і Віктор Олійник. Про це Волинській правді повідомив голова Волинської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.
«Я не роблю таємниці. Це буде Кіндер Олег Олексійович по місту Ковелю, Шевчук Сергій Володимирович – по Горохівському виборчому округу, по місту Луцьку у нас іде Пустовіт Григорій Олександрович, по Маневицькому району – Сопронюк Андрій Филимонович і по Володимир-Волинському округу – Олійник Віктор Степанович. Отака буде розстановка», – розповів Грицюк.

Він зазначив, що найближчими днями лідер політичної сили Юлія Тимошенко з ним і ще 5-ма імовірними кандидатами проведе співбесіду.
«А потім буде дуже відповідальна процедура – кандидат має зібрати до 5-ти рекомендацій від партійних організацій і знакових людей волинського краю, а тоді партійна конференція поставить «крапку»: чи ця людина буде висуватися від нашої політичної сили», – розповів екс-голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Експерт Показати IP 14 Квітня 2011 17:39
Справді, в майбутній парламент підібраний "цвіт" Волині. Можна пишатись. Особливо - Олійник, а ще особливіше - Кіндер. Оце так справжні "образы беззаветного служения Родине". Серед вірних синів Волині чомусь не згадується Анатолій Грицюк? Як бути майбутній Раді без нього? Це те ж, що Рим без папи Римського. А де син Кирильчука?! Чому його немає в "списках нагороджених"? Він може закрити спиною батька, як закрив в бою під Бородіно генерала Раєвского його малолітній син? В минулу каденцію прийшли хлопята прості, а в майбутню йдуть ще простіші в найгіршому розумінні цього слова. Ці точно зроблять з області різновидність північного Зімбабве. Щасти вам, хлопята, та лише один червяк точить душу: чи не залишаться до виборів з БЮТу одні бебехи, що досить ймовірно, і цей "букет" зівяне, як скошена трава на сонці?
Михайло Наход Показати IP 14 Квітня 2011 18:23
Оце Грицюк "попалив народ", особливо Пустовіта. Тепер йому "не дадуть життя" ні свої, ні чужі. Намагатимуться швиденько усунути конкурента через різного роду технології. А може Грицюк це зробив спеціально, щоб потім самому піти по Луцьку, як на виборах мера? Про те де він себе бачить на виборах 2012 року він не повідомив. Чи може замість Кирильчука піде по списку у ВР?
Zheniok Показати IP 14 Квітня 2011 18:42
ОЛійник і Шевчук нехай спочатку відзвітуються за свою депутатську діяльність
Лучанин до Zheniok Показати IP 14 Квітня 2011 19:28
Як не знаєш не пиши......
Zheniok до Лучанин Показати IP 15 Квітня 2011 10:11
які претензії?
Лучанин до Zheniok Показати IP 15 Квітня 2011 10:49
Констатація факту
жидичин Показати IP 14 Квітня 2011 23:53
петрович думай правильно
ПРОХОЖИЙ Показати IP 15 Квітня 2011 00:58
"...знакових людей волинського краю..." - знакові люди - це ті , що під знаки їздять ?
Грицюк Показати IP 15 Квітня 2011 04:56
Мені соромно перед людьми за те, що я зробив за роки свого головування в обласній раді. Особливо за те, що приграбастав два гектари землі. Вибачте мені, земляки.
Селянин Показати IP 15 Квітня 2011 08:47
А чому це свиняче рило не сказало, що воно йде до Верховної ради від Ківерцівського району?! А щоб йому було комфортніше то воно заставило піти з посади голови Ківерцівського районного осередку пана Олешко.
Знаючий Показати IP 15 Квітня 2011 12:09
Даа, підбір бютівців розчаровує. Кіндер, який лише всівся в мерське крісло і нічого толком не зробив, абсолютний нікчема Олійник, що бігав свого часу Саганюку в ларьок за пивом, хитрий і підлий Пустовіт, що з рейдерською командою Бондарука-Осіпова пробує лобіювати дерибанські питання в міській раді. Останній приклад - скандал у сквері на Відродження, зя яким стоять Пустовіт і Бондарук. Пробували роздерибанити ділянку під добудову, але завдяки принциповій позиції депутата-свободівця Сивака і мешканців Пустовіт з Бондаруком отримали по руках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus