USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін пообіцяв генсеку ООН не наступати на материкову частину України

29 Березня 2014 09:27
Володимир Путін у приватній бесіді із очільником ООН Пан Гі Муном запевнив останнього, що "не має наміру" продовжувати військову інтервенцію на материкову Україну.

Про це Генсек заявив під час брифінгу по завершені засідання Ради Безпеки ООН, повідомляє офіційний сайт організації, - повідомляє ТСН.

Стосовно переговорів з українськими високопосадовцями, то Пан Гі Мун відзначив, що намагався переконати урядовців в необхідності якнайшвидшого врегулювання проблемних моментів в середині країни, в тому числі, мова йшла про зниження градусу радикалізації в суспільстві.

Тим часо, як стало відомо, Росія проводить військові маневри на кордоні з Україною – відводить війська далі від кордону, проте підвозить новітні танки.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

«За останню добу спостерігається зменшення російського угрупування військ поблизу держкордону РФ з Україною», - відзначив він.

«Разом з тим, в районі Брянська ідентифікований ешелон з бронетехнікою, що рухається в бік кордону. У складі перевезеної техніки - новітні російські танки Т-90. У Таганрог прибули з Іваново підрозділи 98-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії», - додав Тимчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 29 Березня 2014 13:36
А хіба він нападав на Крим, він ж його рятував...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus