USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Путін ризикує стати посміховиськом навіть для своїх», - Кох

26 Грудня 2017 21:48
У разі низької явки на виборах президент Росії Володимир Путін втратить будь-яку легітимність на міжнародній арені, вважає колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох.

Відмова в реєстрації російського опозиційного політика Олексія Навального на виборах президента РФ є закономірним, і зараз Навальний почне реалізацію основного плану своєї виборчої кампанії.

Про це написав колишній віце-прем'єр РФ Альфред Кох в Facebook.

"Ніхто і сподівався, що Навального зареєструють. Відповідно, той план Б, який він тепер озвучив, тобто "активний бойкот ", - це і є основний план кампанії. Давайте вже не будемо один одному мізки пудрити. І адміністрація президента це відразу прекрасно прорахувала, і тому Ксенія Собчак, тому Грудінін (кандидат від КПРФ Павло Грудінін, - ред) і т.д. Щоб протидіяти бойкоту і підняти явку ", - зазначив він.

На думку Коха, влада могла допустити Навального до виборів, що забезпечило б передвиборну інтригу і явку виборців.

"Вирішили зіграти надійно. З Навальним був високий шанс другого туру, який завжди дуже парадоксальний, і там вже багато починається речей, які не можна прорахувати наперед. Тому явку будуть піднімати за рахунок Ксюшиного оживляжу, "гострих" питань і т.д.", - вважає колишній віце-прем'єр.

Він зазначив, що перед Навальним і його прихильниками стоїть завдання зірвати вибори.

"Юридично це зробити неможливо: результати дійсні за будь-якої явки. Але якщо явка становитиме 30%, то обраний на таких виборах Путін буде посміховиськом навіть для своїх наближених і втратить будь-яку легітимність на міжнародній арені", - підкреслив Кох.

Він додав, що перед опозиціонером стоїть складне завдання щодо запобігання "вкидань, каруселей" та інших способів збільшити явку.

"А з іншого - проста: вперше Навальний буде агітувати свій електорат нічого не робити. Це як раз те, що його електорат дуже любить робити: не ходити на вибори. А тут - яка удача: нарешті-то, сидячи на дивані, він не просто лінується, а здійснює активний протест" - підсумував колишній віце-прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 Показати IP 26 Грудня 2017 22:30
Дивіться на своїх порошенків,муженків,луценків. яценюків і так далі.
боголюбы Показати IP 26 Грудня 2017 23:38
Что за бред. Навальный конкурент?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus