USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рада затвердила нового Прем'єр-міністра України

29 Серпня 2019 17:50
Верховна Рада призначила Олексія Гончарука Прем'єр-міністром України.

За ухвалення відповідного рішення проголосували 290 народних депутатів, пише УНІАН.

Парламент підтримав кандидатуру, внесену президентом Володимиром Зеленським.

Довідка. Олексій Гончарук, 35 років, на момент призначення на посаду голови уряду обіймав посаду заступника керівника Офісу президента України Зеленського.

У 2001-2006 роках здобув вищу освіту в Інституті права імені князя Володимира Великого Міжрегіональної академії управління персоналом (магістр права).

У 2012 році закінчив Національну академію державного управління при президентові України. Також є випускником Aspen Institute Kyiv і kmbs (Києво-Могилянська бізнес-школа). Є магістром державного управління.

Гончарук працював юристом на Городнянському заводі продтоварів і в інвестиційній компанії PRIOR-Invest (Київ).

У 2008 році став засновником, керуючим партнером та арбітражним керуючим юридичної фірми Constructive Lawyers, яка надає послуги у сфері фінансування та інвестування будівництва нерухомості.

У 2009 році очолив всеукраїнську громадську організацію «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам». Обіймав посаду заступника гендиректора Першої Української індустріально-інвестиційної компанії.

У 2015-2019 роках очолював Офіс ефективного регулювання (BRDO). У травні 2019 року Гончарука призначили заступником глави Адміністрації президента, де він відповідав за блок економічного розвитку і продовження реформ.

З 25 червня він став заступником керівника Офісу президента. Також Гончарук свого часу був радником колишнього міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка і першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 29 Серпня 2019 19:03
залишити 300 депутатів у ВР, а інших дармоїдів і хто десятиріччями сидить там на розбудови в села разом з родинами
Погребинский Показати IP 29 Серпня 2019 22:16
Ещё 1 необразованый...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus