USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Росія готує для України третю партію «гуманітарки»

17 Вересня 2014 12:12
Російська влада збирається відправити на Донбас чергову партію "гуманітарної допомоги" вже до кінця цього тижня. Про це повідомив заступник глави МНС РФ Володимир Степанов, - інформує ТСН.

"Ми вже готові цю роботу продовжувати далі. До кінця цього тижня за певних рішень зможемо цю роботу продовжити ", - заявив заступник головного рятувальника Росії.

Днями кордон України перетнув другий конвой російської "гуманітарки". Він заїхав на територію Донбасу без перевірки вантажу українськими митниками та прикордонниками.

Як повідомлялося раніше, ОБСЄ спіймала росіян на брехні про "гуманітарний конвой".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Чурило Показати IP 17 Вересня 2014 12:39
От ми чуємо тільки критику російської гуманітарки, що вона незаконно перетнула кордон і таке інше. Можливо це й так, але тоді виникає інше питання: а де українська гуманітарка, або наприклад з США чи Європи? Чому її немає?
пдіарас чурило до Тарас Чурило Показати IP 17 Вересня 2014 14:35
вчахни Днями кордон України перетнув другий конвой російської "гуманітарки". Він заїхав на територію Донбасу без перевірки вантажу українськими митниками та прикордонниками. Оце вже погано....
Анонім Показати IP 17 Вересня 2014 15:21
А, що ще не всі трупи кацапи вивезли?
віктор Показати IP 17 Вересня 2014 15:32
на донбасі є чимало хорошого товрау,меблі,одяг...от росіяни крадуть і вивозять все в росію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus