USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Росія і Туреччина зняли всі обмеження в торгівлі

22 Травня 2017 16:38
Уряд Росії відзвітував про переговори прем'єр-міністра Дмитра Медведєва з його турецьким колегою Біналі Їлдиримом, пише Новое время.

Згідно з повідомленням, за підсумками переговорів було підписано спільну заяву про двостороннє зняття обмежень у торгівлі.

Документ був підписаний заступниками голів урядів двох країн.

Відносини між двома країнами охололи у листопаді 2015 року після того, як Туреччина збила російський бомбардувальник Су-24, що порушив її повітряний простір.

З початку 2016 року Росія заборонила поставки з Туреччини деяких видів продукції рослинництва. Зокрема, томатів, цибулі і цибулі-шалот, цвітної капусти і броколі, огірків і корнішонів, апельсинів, мандаринів, клементинів, вілкінгів та аналогічних гібридів цитрусових, винограду, яблук, груш, абрикосів, персиків і нектаринів, слив, суниці та полуниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Боцман Показати IP 22 Травня 2017 17:06
После такого удара в спину ? Как, как рассеянцы смогут есть помидоры и апельсины туркоманские, а ? А как же гордость, а как же не оставим без ответа ? Прогнулась рассея под турков, прогнулась ...
Ростов Показати IP 22 Травня 2017 17:17
Зря. У нас еще клубника не поспела.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus