USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росіяни на виборах не зможуть проголосувати в українських дипустановах

16 Березня 2018 21:00
Під час президентських виборів РФ, які пройдуть 18 березня, громадян Росії не допускатимуть до дипустанов в Україні.

Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає Громадське.

«Проведення незаконних виборів на суверенній українській території в порушення всіх норм міжнародного права неприпустиме», — сказав міністр.

Він наголосив, що голосування у дипломатичних представництвах та консульствах Росії на території України можливе лише за умови, якщо РФ відмовиться від проведення незаконних виборів у Криму.

Таким чином у неділю 18 березня у Києві, Харкові, Одесі та Львові охорона не пропускатиме росіян до дипустанов для голосування.

«…Щоб уникнути провокацій і можливих важких наслідків, підрозділи Нацполіції і Нацгвардії забезпечать в цей день належну охорону всіх дипломатичних представництв і установ, а також прилеглих до них територій», — додав Аваков.

Водночас він сказав, що до дипустанов Росії матимуть доступ лише особи з дипломатичним статусом — усі інші росіяни не допускатимуться на їхню територію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus