USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Росіяни затопили ще один корабель

24 Березня 2014 15:41
Військові РФ затопили черговий корабель, щоб не випустили українські кораблі з Донузлава – повідомляє «Українська правда».

Вночі росіяни затопили ще одне судно, щоб остаточно перекрити вузький прохід в озері Донузлав. Про це повідомив старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини старший матрос корабля "Черкаси" Олександр Гутник.

"Вночі росіяни провели операцію з повного перекриття проходу в море. Вночі вони затопили малогабаритне судно якраз у тій ширині, де ми намагалися пройти вчора", - розповів він.

ВІДЕО ВЧОРАШНЬОЇ СПРОБИ ПРОРИВУ «ЧЕРКАС» , ВІДЗНЯТЕ ЕКІПАЖЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОРАБЛЯ

"Тепер вихід в море з озера остаточно неможливий. Єдиний варіант - це відтягнути ці затоплені катери. Але на це у нас самих не вистачить потужності", - додав Гутник.

«КОСТЯНТИН ОЛЬШАНСЬКИЙ» НЕ ПОСПІШАЄ ДОПОМОГТИ

На питання про те, що росіянам не здався ще корабель "Костянтин Ольшанський", який також стоїть у Донузлаві та чи вистачило б у нього потужності для допомоги, Гутник відповів: "Теоретично зміг би. Ми контактуємо, але вони нічого не роблять".

Олександр також розповів, що деякі офіцери на "Ольшанському" нібито готові здаватися.

"А ще там була диверсія зроблена своїми ж - залили солярку в цистерни з прісною водою, тобто вода отруєна дизпаливом, її не можна використовувати у приготуванні їжі", - сказав Гутник.

"Таким чином, вони просто скоротили собі термін і збираються, на скільки я розумію, здаватися. Або чекають нападу. Однак я знаю, що там багато людей, які готові стояти до кінця", - додав він.

«ЧЕРКАСАМ» ВДАЛОСЯ ВІДБИТИ ШТУРМ ОКУПАНТІВ

Вранці російські військові намагалися за допомогою швидких катерів підійти до корабля та висадитись на нього, "Черкаси", маневруючи, не дали їм цього зробити. Про це повідомив старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини старший матрос корабля Олександр Бутнік.

З його слів, українські військові також кидали у воді вибухові пакети, щоб завадити катерам наблизитися.

Коли спроба захоплення провалилася, російські командири дали наказ кораблю "Кіровоград", який здався кілька днів тому, йти на захоплення Черкас.

Нагадаємо, раніше він двічі намагався вирватися з оточення. Перший раз він спробував відтягнути затоплений корабель, щоб очистити собі шлях. Вдруге пройти між затопленими кораблями вони намагались у неділю. Їм це майже вдалося, але російський корабель вдарив їх, після чого носова частина "Черкас" опинилася на мілині.

Як повідомлялося, раніше росіяни вже затопили два кораблі, які перекрили вихід у море.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 15:42
Он вчора залетів літак Сирії на територію Туреччини збили турки І все мовчок,далі не посунуться.У нас з автоматами на нашій території і всі :Ой,не дай боґ,хто зацепе бідного кацапського солдата,провокація буде,не чіпайте !!!!! шо про нас подумає Європа ?? Село воно по всій Україні село...
до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:05
А що той солдатик на Волині забув та ще один?)) Може тільки Сусанін з лісу вийде!)) ті солдатики я бачив які бідні, особливо які після Чечні!
Emihrantka до до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:17
Господи ,і на Волині вони вже є ?як то шо роблять? Треба ж нашим патріотам когось охороняюти,шоб на Волині не було через провокації війни !
до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:14
Армия России является одной из самых опытных в мире. Ее численность составляет более 1.000.000 человек . Годовой бюджет составляет 64 миллиарда долларов и занимает 3 место в мире по затратам на армию. На вооружении состоят 2867 танков, 10 720 бронемашин, 2646 самоходных орудий, 2155 буксируемых артиллерийских орудий. Еще Россия имеет самое большое количество ядерных боеголовок в мире.Всі за мир! Або бийся сама!
Emihrantka до до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:22
Ти їх сам рахував ? Мені пригадався Хрущов ,як стукнув туфлею по столі і сказав у нас ракети штампують як у вас сосіски і все :у Америки виґрали війну,хоча всі були голі й босі..Ти шо не в Совєтську школу ходив,а в американську на їхню пропоганду клюнув ??:::))
до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:28
Мені то відомо я побачив своє послужив, не треба нормальним людям війна!!
E...... до до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:40
Хлопче,якшо ти і був насправді війні(я особисто в це не вірю),то не зрозумів одного-кацапи розуміють лише одну мову: по морді чоботом ,а не ввічливими словами на ляпас по щоці. Це з мого 25 річного досвіду проживання у Єропі,яку ви всі розлядаєте по картинкам у неті...
добра и мира всем до E...... Показати IP 24 Березня 2014 16:57
Кому, если не европейцам знать, как воевать с русскими, опыт ого-го
до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 16:46
А тоді все ясно європейський троль))
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 16:50
Бачите люди хто росіян з українцями підбурює?) Нащо мені ця європа це ж повна ж ...
Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 17:10
Передайте кримчанам,що пенсії у Європі більше тисячі євро в місяць,шоб їх там жаба задавила і вас троляки теж !!!!!!
добра и мира всем до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 17:15
Вся печаль в том, что жаба душит почему-то только хохлог, именно хохлов, а не украинцев, вот хохлы и продаются, печально (
ЯЯ до Emihrantka Показати IP 24 Березня 2014 17:22
Так їм і Путін обіцяє платити і ВОНА он позавчора в прямому ефірі розпиналась, що Україна буде теж платити все що й досі платила, і газ буде в них і світло і вода, все як і досі, тобто ті хто плює на Україну, сміється відверто з України, зневажає, вважає себе громадянином іншої країни, будуть, як сир в маслі кататись, доячи бюджети двох держав одночасно. Ну не маразм?
Emihrantka до ЯЯ Показати IP 24 Березня 2014 19:25
З часом їм та ''велика''пенсія поперед горла стане,коли татар з неволі будуть визволяти...
москаль Показати IP 24 Березня 2014 17:24
Троли тролят тролей!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus