USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російські солдати в Україну або їдуть, або «губляться». Відео

6 Листопада 2014 14:00
У Мережі з'явилося відео відвертого зізнання російського військового 523-ого Гвардійського навчального мотострілецького полку, сержанта Євгена Тура, якого майже силоміць привезли з Ростову на Донбас, - інформує ТСН.

Відповідне відео під назвою "Я в Слов'янську !!!" Євген Тур розмістив на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтаке", проте вже через кілька годин після публікації його видалили.

Зі слів Євгена, йому прийшла повістка на відрядження строком на два місяці в Ростов-на-Дону, після чого і почалося все "найцікавіше".
"В Ростові-на-Дону приїхав полковник. Забрали документи, перевдягли. Посадили в автобуси, я нічого не зрозумів, а нам сказали – "готуйтеся – ви їдете в Україну". Якщо відмовляєшся – або саджають, або "загубилися", - розповідає військовий, як він потрапив на територію України. Також російський сержант звернувся до всіх "бажаючих" повоювати на Донбасі та закликав їх цього не робити. "Якщо приходить повістка – не їдьте. Чого б вам не пообіцяли, додому ви не повернетеся", - сказав Тур.

Також він додав, що народився в Україні і добре знає українських людей, "які допомагають, чим можуть". "Війна на Донбасі нікому не потрібна", - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus