USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський фотограф - персона нон-ґрата в Україні. ВІДЕО

16 Липня 2013 08:00
На 5 років обмежили в'їзд в Україну онукові лауреата Шевченківської премії Юрія Барабаша. Тут він працював фотокореспондентом. Чоловіка зняли з потяга та відправили у зворотному напрямку, йдеться в сюжеті ТСН.

Молодшого Барабаша, теж Юрія, який перетнув російський кордон, зняли з потяга вже на кордоні українському. Прикордонники пояснили лише, що виконали наказ СБУ.
Росіянина посадили на поїзд до Москви. «Я з України поїхав 7 числа і уже 10, тобто через 3 дні, СБУ закрила мені в'їзд», - констатував журналіст.
В Україні чоловік брав активну участь в політичних та громадських акціях. Зокрема, Юрко Барабаш був в епіцентрі подій 18 травня, коли побили журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus