USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Розенблата виключили з фракції БПП

10 Липня 2017 22:32
Фракція «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді України прийняла рішення про виключення зі своїх рядів нардепа Борислава Розенблата. Про це повідомив журналістам заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, повідомляє РБК-Україна.

«Фракція прийняла рішення виключити Розенблата з фракції. Позиція більшості депутатів зводилася до того, що, з одного боку, ми не суд і ми не хочемо підміняти правоохоронні органи. З іншого боку — це питання політичної відповідальності», - заявив Кононенко.

Як відомо, раніше спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що парламент на цьому тижні розгляне всі подання генпрокурора на нардепів. «Всі подання, які надійшли від генерального прокурора України, будуть розглянуті в сесійній залі ВРУ», — заявив Парубій.

З його слів, розгляд перших подань у сесійній залі має розпочатися у вівторок, 11 липня, адже саме в цей день проходить сім днів від дати їх внесення в парламент. Однак на прохання представників коаліції всі подання на народних депутатів може бути розглянуто у четвер, 13 липня — це можливо за умови рішення ВР про перенесення розгляду відповідних питань.

Нагадаємо, 7 липня Регламентний комітет ВР підтримав подання ГПУ на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді. Того ж дня, Національне антикорупційне бюро опублікувало повне відео фільму, у якому показують "бурштинову схему", організовану нардепом від "Блоку Петра Порошенка" Бориславом Розенблатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вова згоранець Показати IP 10 Липня 2017 22:57
Все це неправильно! Розенблату дати Героя Украины! Пецю в видставку а Розенблата на мисце Президента!
вова згоранець Показати IP 10 Липня 2017 22:59
Розенблата в Президенти Украины!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus