USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комітет дав добро на арешт Розенблата

7 Липня 2017 13:46
Регламентний комітет ВР підтримав подання ГПУ на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

За таке рішення на засіданні у п'ятницю проголосували члени комітету.

Зокрема, комітет схвалив три подання Генеральної прокуратури - на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата. За перше подання члени комітету проголосували одностайно, щодо другого і третього - п'ятеро за, троє утримались.

"Комітет вважає, що подання є законним, достатнім та обґрунтованим", - зазначив в.о. голови комітету Павло Пинзеник, коментуючи висновки щодо усіх трьох подань.

Усі висновки комітету надіслали до голови Верховної Ради Андрія Парубія.

До слова, Національне антикорупційне бюро опублікувало повне відео фільму, у якому показують "бурштинову схему", організовану нардепом від "Блоку Петра Порошенка" Бориславом Розенблатом.

Нагадаємо, у Верховній Раді - новий корупційний скандал. Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура зажадали зняти депутатську недоторканність з двох народних депутатів, запідозрених в отриманні хабарів і організації схеми навколо видобутку бурштину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 7 Липня 2017 14:10
Ну что, - здравствуй Лондон ? или добрый вечер мацква ? или ищез в неизвестном направлении ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus