USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі набридло служити «вивіскою» Порошенка

28 Листопада 2016 16:29
Незважаючи на відхід з поста губернатора Одеської області Михеїл Саакашвілі не збирається прощатися з Україною, - пише 24news.com.ua з посиланням на Deutschlandfunk.

Він спробує використовувати з вигодою свою популярність серед українців. Як зазначає німецьке видання, колишній президент Грузії задумав кинути виклик Петру Порошенку і «влаштувати переполох в українській політиці».

Саакашвілі «славиться» тим, що перетворив Грузію в «сучасну» європейську державу. Тепер же колишній грузинський президент всерйоз намірився «залишити свій слід в історії України».

Саакашвілі «кинув виклик» президенту України Петру Порошенко і задумав «влаштувати переполох в українській політиці» за допомогою своєї недавно заснованої партії «Рух нових сил», відзначає німецьке видання.

Колись друзі Саакашвілі і Порошенко перетворилися в «найлютіших ворогів», пишуть у виданні. Судячи з усього, екс-голові Одеської області набридло, що український лідер «використовує його як вивіску»..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus