USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі натякнув на підготовку революції в Україні

17 Листопада 2016 08:42
Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що разом зі своїми соратниками готовий виправити «історичну помилку», допущену після українських революцій 2004 і 2014 років, коли перемогли сили «не змогли повністю змінити еліту».

Про це він розповів грузинській телекомпанії «Руставі-2», - передає uainfo.org з посиланням на видання «Коммерсантъ».

Повідомляється, що Саакашвілі прийняв журналістів в офісі своєї партії «Платформа нових сил». Будівля знаходиться в київському «урядовому кварталі» - в кроковій доступності від будівель адміністрації президента, кабінету міністрів і парламенту України.

«Знімаючи офіс в цьому місці, ми керувалися досвідом грузинської «революції троянд» 2003 року», - пояснив екс-президент. - Наш революційний офіс тоді перебував близько до канцелярії і будівлі парламенту, що нам дуже допомогло при їх штурмі».

Саакашвілі повідомив, що після відставки з поста губернатора у нього «відкрилося друге дихання» і він готовий сприяти повній зміні української еліти тими ж методами, які використовував після грузинської революції 2003 року. На пряме запитання журналіста, чи готує він нову революцію в Україні, Саакашвілі відповів ухильно: «Подивимося, час покаже, все залежить від обставин». Після чого додав: «Народ тут обдурений і озлоблений».

Обґрунтовуючи своє право впливати на долю України, Міхеїл Саакашвілі нагадав, що разом з В'ячеславом Чорноволом (одним із засновників партії «Народний Рух України») стояв біля витоків незалежності країни і навіть голосував на всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року. А в «помаранчевій революції» 2004 року брав безпосередню участь, нібито «розписавши по пунктах» лідерам тодішніх протестів Віктору Ющенку і Юлії Тимошенко, «що і як їм робити». «Тоді моїм зв'язковим з ними був Порошенко», - уточнив Саакашвілі.

Як повідомлялося, вчора на своїй сторінці Саакашвілі повідомив про намір позбавити його українського громадянства, про перешкоджання його допуску на деякі українські телеканали і про дискредитацію протестних акцій, що проходять в останні дні в Києві.

До слова, народний депутат Вадим Рабінович закликав видати Михеїла Саакашвілі Грузії та позбавити його українського громадянства.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що в Україні почалася активна фаза плану «Шатун», про який стало відомо кілька тижнів тому. Зокрема, в СБУ розповіли, що РФ готує провокації з метою організації дострокових парламентських виборів в Україні. Також у відомстві зазначили, що мають документи, що свідчать про план дестабілізації ситуації в Україні в листопаді, який має назву «Шатун». Згідно даних СБУ, цю інформацію підтверджує, зокрема, листування, вилучене з поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скільки можна Показати IP 17 Листопада 2016 08:59
це Волинські новини чи які? пишіть про Волинь а не про всяких клоунів. ви ДІСТАЛИ вже своїми революціями. нам це вже все в печінках сидить
Ара Показати IP 17 Листопада 2016 09:01
Трояндова?
бос Показати IP 17 Листопада 2016 09:06
В УКРАЇНІ !", а не "НА УКУРАЇНІ".
Бос Показати IP 17 Листопада 2016 09:07
Україні, перепрошую
знаєте шо смішно? Показати IP 17 Листопада 2016 09:25
те шо в Суркова взагалі нема електронної пошти і шо на україні давно діє план Крадун-Хабарун
Гамарджопа генацвали Показати IP 17 Листопада 2016 13:13
Мiхуiл наш слiдуючий президент!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus