USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Саакашвілі назвав дату повернення до України, - ЗМІ

16 Серпня 2017 21:37
Колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі оголосив дату повернення в Україну - це має відбутися 10 вересня. Про це він сказав під час прямої трансляції на своїй сторінці в Facebook, повідомляє УНІАН.

"Я повертаюся в Україну. Я приїду 10 вересня, буду їхати з Польщі через пункт пропуску "Краковець"", — сказав він.

Саакашвілі заявив, що він приїде в країну нічого не порушивши, оскільки він нічого не порушував, заповнюючи документи на отримання українського громадянства.

Екс-глава Одеської області планує довести в суді свою невинність. Він хоче також повернути через суд український паспорт, кажучи, що "рішення Порошенка незаконно".

Як повідомлялося раніше, 4 серпня екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі в'їхав в Польщу з США по українському закордонному паспорту. Про це він заявив у відео на своїй сторінці в Facebook. "Я поїхав в аеропорт (в США), сів на літак. До мого паспорта не було ніяких питань. Потім я приїхав до Польщі, і мені сказали - "ласкаво просимо", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, нещодавно указом президента України Саакашвілі був позбавлений українського громадянства за нібито неправдиві відомості про себе, які він вказав при отриманні українського громадянства два роки тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПРОГНОЗ ПОГОДИ Показати IP 17 Серпня 2017 00:50
Поїдеш ти, бомжику, в Грузію, від громадянства якої відмовився так поспішно, ніби зрадив свою країну. Можуть бути різні політичні режими, але зрікатися громадянства своєї країни, країни батьків - це просто ЗРАДА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus